Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 172 kJ / 3 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,20 g |
| Tuky | 146,53 g |
| Vláknina | 26,90 g |
| Cholesterol | 463 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 338,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1k6
Moje poznámka
Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1k6
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 11 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 12 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s gorgonzolou a špenátem,
těstoviny se špenátem a gorgonzolou,
špenatove omačky na špagety,
těstoviny s gorgonzolovou omáčkou,
testoviny s gorgonzolou,
omáčka z gorgonzolly,
spageti,
špagety se sýrovou omáčkou a spenatem,
omáčka z gorgonzolly,
spageti spenat,
kuřecí s gorgonzolovou omáčkou,
špagety s listovým špenátem,
grilovací pánev elo,
gorngozola,
recepty gorgozolova omacka,
omáčka z gorgonzely,
těstoviny gorgonzola,
gorgonzola těstoviny,
těstoviny se špenátem a žampiony,
gorgonzolova omáčka na testoviny
Suroviny:
těstoviny špagety,
smetana ke šlehání,
vývar,
gorgonzola,
špenát listový,
klobása,
olej,
koření na zeleninu
Komentáře (12)
A tuhle rychlovku určitě prubněte, při správném dochucení (moje vaření je založené na ochutnávačce
Bodík!