Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 0,61 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepice "Eňo-ňuňo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVLA
Moje poznámka
Slepice "Eňo-ňuňo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVLA
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 2 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 6 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 18 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 1 hodinou
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 2 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 3 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 14 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 16 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 16 hodinami
Tématické fráze:
slepice recept,
slepice recepty,
slipka na paprice,
paprikáš ze slepice,
nejlepší slepice na paprice recept,
recepty ze slepice,
eno,
slipka na papryce,
recepty co ze slepice,
roláda eňoňuno,
slepice na kmíně,
slepice na rajčatech,
slepice na paprice,
slipka na paprice recept,
slepice na paprice levné recepty,
slepice na špeku,
slepice na paprice bramborový knedlík,
recept slepice,
slepice v receptech,
nejlepsi recepty na slepice
Suroviny:
slepice,
cibule,
šlehačka,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
paprika sušená sladká,
sůl,
tymián,
bobkový list,
kmín celý,
koření nové koření mleté,
mouka hladká,
špek
Komentáře (6)