Pangasius s čerstvým špenátem
K rybě se skvěle hodí jemně ochucený špenát. Ochutíme ho česnekem, podusíme a na závěr přidáme zakysanou smetanu. Rybu stačí krátce orestovat na pánvi a je hotovo. Můžeme podávat jen tak nebo jako přílohu zvolíme brambory.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 211 kJ / 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,82 g |
Tuky | 32,30 g |
Vláknina | 10,03 g |
Cholesterol | 111 mg |
Sodík | 213 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 15,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius s čerstvým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RO9z
Moje poznámka
Pangasius s čerstvým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RO9z
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Boží milosti
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Coolbins před 1 hodinou
Argentinská křídla
wimra před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 2 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 9 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 10 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 11 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 11 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 13 hodinami
Tématické fráze:
úprava baby špenátu,
úprava čerstvého špenátu,
uprava špenatu,
uprava listoveho spenatu,
jak upravit baby spenat,
recepty s baby špenátem,
baby špenát recepty,
baby špenát úprava,
listový špenát úprava,
listový špenát příloha,
čerstvý špenát jako příloha,
recepty z čerstvého špenátu,
špenát úprava,
jak uvařit listový špenát,
jak uvařit baby špenát,
špenát jako příloha,
příprava čerstvého špenatu,
čerstvý špenát-úprava,
pangasius úprava,
pangasius s listovym spenatem
Suroviny:
pangasius,
špenát,
česnek,
smetana zakysaná,
olej olivový,
sůl,
koření na ryby
Komentáře (7)