Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 108 kJ / 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,06 g |
| Tuky | 30,10 g |
| Vláknina | 12,27 g |
| Cholesterol | 115 mg |
| Sodík | 214 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 48,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové medailonky s tuřínem a brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2pq
Moje poznámka
Vepřové medailonky s tuřínem a brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2pq
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 17 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 30 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 31 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 33 minutami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 33 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 44 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 1 hodinou
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 3 hodinami
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s tuřínem,
varime s turinem,
veprove medailonky zapecene s brambory,
jak se připravuje tuřín,
maso s tuřínem,
tuřín s brambory,
tuřín recepty,
recept brabory maso recepty,
kuřecí s tuřínem,
varit s pannky,
uprava veprové pannky páře,
brabory s tuřínem,
vepřové maso z tuřínem,
vepřové maso z tuřínem,
vepřové kostky s tuřínem,
recepty jak pripravit turin,
turin recepty na úpravu,
recepty s turinem a veprovym,
turin a jeho uprava v kuchyni,
tuřín v páře
Suroviny:
panenka vepřová,
sůl,
pepř drcený,
tuřín,
brambory,
olej řepkový,
mouka hladká,
čerstvé bylinky
Komentáře (10)
Tva uprava s panenkou je velmi lakava.Jednoduche a ciste chute.
chocolate:Tobě taky děkuji, tuřín jsem teď začala kupovat častěji, docela nám zachutnal, připomíná chutí a vůní kedlubny. Myslím, že nebudeš zklamaná. Připravuji ho většinou jen v takové základní úpravě a moc nekořením.