Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Famózní čerstvá červená řepa

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

SamanthaClara SamanthaClara

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 746 kJ /
417 kcal
Bílkoviny4,02 g
Tuky25,45 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,54 g
Sůl8,40 g
Sacharidy42,92 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Řepu oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a poté na plátky ve tvaru půlměsíčků. V salátové misce smícháme ocet a cukr, přidáme sójovou omáčku, sůl a oba druhy oleje. Krok 2: Zálivku zamícháme a přidáme řepu. Dobře promícháme a necháme v lednici odležet. Mně se osvědčilo rozležení přes noc. Řepa je krásně křupavá a česnek není palčivý.

Zveřejněno 29. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Famózní čerstvá červená řepa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wlrJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Famózní čerstvá červená řepa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wlrJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

¨Včera jsem tuto řepu naložila a ráno byla ochutnána s kozím sýrem k snídani. Je opravdu luxusní, vynikající. :yes:

hosta: to jsem opravdu moc ráda, myslím, že červená řepa je u nás neprávem opomíjená:-))

Udělala jsem podle tebe - už je pryč, je fakt vynikající:yes:

regeditka: doporučuji ještě vyzkoušet listy z červené řepy upravené na způsob špenátu - je to skvělé!:-)

dýňový olej zrovna máme, tak musím vyzkoušet...na poli dozrává celá řádka řepy, tak dávám do kupy recepty a tenhle vypadá úúúžasně :-K

sarkap: určitě nebudete litovat :)

zajímavý recept, řepu mám moc ráda a tohle bych určitě vyzkoušela :o) bodík na to :o)

zuzun: Děkuji! A až budu mít víc místa v kuchyni, budu mít celou sbírku olejů :D

Juuuu, to se mi libi! Bodik.:yes::-p Mam olej z vlasskych orechu, taky vynikajici:yes::yes::yes::yes:

MarcelaPa: On je dobrý v podstatě každý olej, lisovaný za studena. Sezamový jsem ještě nezkoušela, ale myslím, že pokazit to určitě nemůže :D
Každopádně ten dýňový jsem koupila náhodou ve slevě a i po 14 dnech mám na sebe vztek, že jen jeden...je skutečně skvělý, vyzkoušej!

To vypadá moc dobře.:yes: Doma nemám dýňový olej, ale sezamový. Myslíš, že by tam byl také dobrý?

Jana Remkova: Tohle je nejlepší úprava, jakou jsem kdy jedla! :-D

Řepu můžu na všechny způsoby :-)

Tématické fráze:
cervena repa recépty, červená řepa nejlepší recepty, červená řepa za studena, k čemu se používá řepa, recepty z červené řepy, recepty s červenou řepou, salátová řepa recepty, cervená řepa v kuchyni, červená řepa nejlepší recepty saláty, cervena recepty, cervena repa recept, syrová červená řepa na plátky, marinovana cervena repa v dynovem v oleji, syrová červená řepa nejlepší recepty, čerstvá červená, řepa salátová recept, červená řepa obyčejný recept, řepný salát za studena, recepty na červenou řepu, řepa recepty

Suroviny:
řepa červená čerstvá, omáčka sojová, ocet, cukr třtinový, olej olivový, olej dýňový, sůl, česnek, semínka sezamová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu