Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 218 kJ / 4 354 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 242,10 g |
| Tuky | 345,70 g |
| Vláknina | 6,61 g |
| Cholesterol | 730 mg |
| Sodík | 6,97 g |
| Sůl | 17,09 g |
| Sacharidy | 65,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vcelku netradiční guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZxy
Moje poznámka
Vcelku netradiční guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZxy
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 13 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 33 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 54 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
guláš ze sumce,
vepřový guláš netradiční,
recept na pravou čabajku,
rýže čabajka recept,
netradiční vepřový guláš,
maďarký guláš,
netradiční recepty,
pikantní guláš,
guláš z bujonu,
jak vyrobit čabajku,
vyroba vepřoveho gulaše,
recept na madarky guláš,
recept na prave cabajky,
recept na guláš ze sumce,
guláš z čabajky,
pravá čabajka recept,
výroba čabajky,
vepřové maso vcelku,
gulaš čabajka,
netradicni recepty s játry
Suroviny:
plecko vepřové,
salám herkules,
čabajka,
olej rostlinný,
rama culinesse,
restovaná cibulka,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
bujón,
okurky sterilované,
sůl
Komentáře (11)
Tento recept vznikl typicky mužským způsobem. Podíval jsem se co je v lednici a ve špajzu a popustil uzdu své fantazii.
Zdravím všechny současné i budoucí příznivce chutné krmi.