Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 258 kJ / 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,33 g |
Tuky | 5,76 g |
Vláknina | 3,38 g |
Cholesterol | 118 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 5,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šči z kysaného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk9
Moje poznámka
Šči z kysaného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk9
Nejnovější recepty
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 44 minutami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvová polévka lehká
Penkapa před 4 minutami
Koláč sester Tatinových (Tarte Tatin)
Janina007 před 57 minutami
Kefírová buchta šťouchaná
Napalsko před 1 hodinou
Kuře na paprice
smyslnaorchidej před 1 hodinou
Měkké perníčky hned k jídlu
Romario před 3 hodinami
Jablkovo tvarohový řez
malami před 3 hodinami
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 12 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 13 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 14 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 14 hodinami
Tématické fráze:
polévka šči,
výroba karamelu,
šči,
šči recept,
výroba kysaného zelí,
šči polévka,
sči z kysaného zelí,
výroba kyselého zelí,
recept šči,
kysané zelí výroba,
rybí polévka šči,
zelí na karamelu,
recepty z kyselého zelí,
recept na šči,
kysané zelí-výroba,
šči z kyselého zelí,
vařené kysané zelí,
rybí šči,
vařené zelí,
kysele zeli na karamelu
Suroviny:
přední hovězí,
zelenina kořenová,
cibule,
zelí kysané,
sádlo,
sůl,
pepř,
bobkový list,
okurky sterilované
Komentáře (4)