Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 900 kJ / 1 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,17 g |
Tuky | 145,31 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 17,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný, špikovaný králík v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPQZ
Moje poznámka
Marinovaný, špikovaný králík v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPQZ
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 2 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 10 minutami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 1 hodinou
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 1 hodinou
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 2 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 4 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
spikovany kralik,
králík v ph,
marinovaný králík,
pečený marinovaný králík,
kralík špikovaný,
kralik v pomalem hrnci,
top recepty králík,
králík v ph recept,
králík našpikovany,
králík z ph,
marinovany kralik v pomalem hrnci,
špikovaný králík pečený,
marinovaný králík v římském hrnci,
králík nadivoko v ph,
králík na slanině a žampionech v pomalém hrnci,
recepty pro ph,
kralik v remosce,
králík ma zelenině v remosce,
špikovaný králík na másle a na cibuli,
recept marinovany králík
Suroviny:
králík,
slanina uzená,
olej,
voda,
hořčice francouzská,
protlak rajčatový,
omáčka sojová,
sůl,
pepř,
chilli,
cibule,
cibulka jarní,
česnek
Komentáře (18)