Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 900 kJ / 1 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,17 g |
Tuky | 145,31 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 17,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný, špikovaný králík v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPQZ
Moje poznámka
Marinovaný, špikovaný králík v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPQZ
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní čočka
Benetka před 7 minutami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 11 minutami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 1 hodinou
Cikánský řízek
lidunka76 před 1 hodinou
Šneky Pizza
jakub@V před 3 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 3 hodinami
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 4 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
spikovany kralik,
králík v ph,
marinovaný králík,
pečený marinovaný králík,
kralík špikovaný,
kralik v pomalem hrnci,
top recepty králík,
králík v ph recept,
králík našpikovany,
králík z ph,
marinovany kralik v pomalem hrnci,
špikovaný králík pečený,
marinovaný králík v římském hrnci,
králík nadivoko v ph,
králík na slanině a žampionech v pomalém hrnci,
recepty pro ph,
kralik v remosce,
králík ma zelenině v remosce,
špikovaný králík na másle a na cibuli,
recept marinovany králík
Suroviny:
králík,
slanina uzená,
olej,
voda,
hořčice francouzská,
protlak rajčatový,
omáčka sojová,
sůl,
pepř,
chilli,
cibule,
cibulka jarní,
česnek
Komentáře (18)