Postup přípravy
Krok 1: Chřest očistíme, oloupeme. Spaříme vařící osolenou a oslazenou vodou tak na 15 minut. Žampiony nakrájíme na plátky a podusíme na vrchovaté lžíci másla s kmínem, pepřem a solí.
Krok 2: Ředkvičky nakrájíme, na talíř nandáme chřest se žampiony, ředkvičkou a posypeme hojně petrželkou.
Zveřejněno 24. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřest se žampiony a ředkvičkami s petrželkovým zásypem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gpg6
Moje poznámka
Chřest se žampiony a ředkvičkami s petrželkovým zásypem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gpg6
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 18 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 23 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 13 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 14 minutami
Krtkův dort na plechu
gabikka před 2 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 3 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 13 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 14 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 14 hodinami
Tématické fráze:
chřest recepty,
chřest recept,
chřest žampiony,
chřest se žampiony,
tmavé žampiony,
recepty chřest,
očištění chřestu,
pokrmy z chřestu,
chřest,
loupou se žampiony,
loupou se hnědé žampiony,
chřest a žampiony,
loupou se žampiony?,
chřest žampiony recept,
recept chřest,
hnědé žampiony příprava,
hnědé žampiony,
žampiony tmavé,
očisteni zampionu,
hnědé žampiony loupou se
Suroviny:
chřest,
žampióny,
máslo,
sůl,
cukr,
kmín celý,
pepř,
ředkvičky,
petrželka zelená
Komentáře (13)