Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 056 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,91 g |
Tuky | 79,54 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 18,82 g |
Postup přípravy
Krok 1: Chleba nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji dozlatova.
Krok 2: Přidáme na větší kousky nasekaný česnek a rovněž krátce osmahneme.
Krok 3: Poprášíme paprikou, zalijeme vývarem a 15 minut povaříme.
Krok 4: Polévku rozlijeme do misek, do každé opatrně vyklepneme vejce, vložíme do trouby předehřáté na 200 °C a 10 minut zapečeme, až vejce zpevní. Vejce můžeme také připravit zvlášť a vložit do polévky při podávání.
Zveřejněno 17. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělská česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQKM
Moje poznámka
Španělská česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQKM
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 4 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 4 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 6 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 2 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 2 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 3 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 3 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 3 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 4 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 4 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 4 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 4 hodinami
Tématické fráze:
šumavská česnečka,
babicovy dobroty táborské těstoviny,
pravá česnečka,
pravá česnečka recept,
f.o.o.d. recepty,
f.o.o.d. časopis,
časopis f.o.o.d.,
taborske testoviny,
jak připravit česnečku,
sumavska cesnecka recept,
recept na spanelskou cesnecku,
čěsnečka recept,
španělská česnačka,
recept -celozrnny chleb s repkovym olejem,
čěsnečka,
španělská polévka,
recept šumavska čěsnečka,
španělská česnčka foto,
jak připravit polévku česnečka,
česnečka špnělská
Suroviny:
chléb,
olej olivový,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
vývar,
vejce,
sůl
Komentáře (9)