Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 049 kJ / 1 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 104,20 g |
Vláknina | 60,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 142,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu rozsekáme v robotu na jemnější drť, dáme do hrnce a přidáme ostatní suroviny. Pokud se nám zdá směs hustá, můžeme dolít trochu vody.
Krok 2: Vaříme na středním ohni asi 2 hodiny za občasného promíchání. Skleničky plníme horkou směsí, zavíčkujeme a ihned otočíme dnem vzhůru. Dále se nemusí zavařovat.
Zveřejněno 2. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvová čalamáda pod maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojjB
Moje poznámka
Mrkvová čalamáda pod maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojjB
Nejnovější recepty
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 17 minutami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 2 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 7 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 12 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 15 minutami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 25 minutami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 41 minutami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 59 minutami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 1 hodinou
Valašské frgály
Hajcman před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
PetraJ7 před 2 hodinami
Slávky dušené na víně
sarki před 2 hodinami
Hovězí na pórku a kokosovém mléku
gabrus před 2 hodinami
Tématické fráze:
výborná čalamáda,
zavařujeme_čalamáda.cz,
zeleninová směs zavaření,
mrkvova zavarenina,
zeleninová čalamáda,
vyroba domaci calamady,
výroba zeleninové směsy,
čalamáda recept,
kure na calamade,
zavařování čalamády recepty,
zeleninové čalamády,
zavařování čalamády,
calamada ze zeleniny a masa,
domácí čalamada z cukiny,
zavařovat zeleninovou směs,
recepty na zeleninove smesi pod maso,
mrkvové zavařování,
výroba zeleninové čalamády,
mrkvove zavareniny,
čalamáda
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
rajče,
mrkev,
cibule,
voda,
ocet,
olej slunečnicový,
cukerin,
sůl
Komentáře (7)