Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Marcela Kecka: :-K Děkuji za komentář, slanina to určitě vylepší - dobrý nápad. :-K přeji krásný večer a dobrou chuť :-K

Dnes uvařeno na zítřejší oběd. Akorát nemáme rýži a s hranolkami se mi nechce piplat, tak k tomu bude vařený brambor. Věřím, že i tak to bude moc chutné, uvidím, co na to manžel. Jo a vylepšila jsem to ještě trochou slaniny. 😉

vanilka70: Já děkuji za vyzkoušení a moc milou zprávu😘

Jaké jsou banánky s kokosovým pudingem? Poraďte prosím.

Ancoovicka: Před pečením vám povrch popraská a po upečení za horká zůstanou krásně lesklé 😘

zdravim vinikajici jako vzdy od vas mohu směle doporučit,diky moc za receptik

Befana: S mícháním různých kuchyní a kultur se přirozeně mění i jednotlivé recepty. 😊 Nepochybně má oblast Bologna, po níž je omáčka pojmenována, svůj autentický recept na tuto omáčku. Tento recept je zase přizpůsoben naší kultuře, našim surovinám a je stejně tak výborný. Pokud máte svůj recept, budeme rádi, když jej přidáte, aby se i ostatní mohli inspirovat. 😉

Hezky a srozumitelně napsaný recept. Občas si takhle také dělávám tohle jídlo, ale dávám k tomu těstoviny, protože se mi s knedlíky nechce dělat :)

Befana: vždy se tady najde někdo, kdo ma potřebu poučovat, co se dává a co se nedává..Ale proč? Myslím, že je tady každému putna, co přesně patří do pravého boloňského ragů. Navíc každá rodina má svůj vlastní recept, např. jako my na svíčkovou nebo zelňačku. Hlavně, že chutná, no ne? 😉

U nás jen s malou obměnou, a to tuňákem místo slaninky. A chutnalo 🙂

Včera jsem dostala 1100 g škvarků už umletých z mangalice! Mňam! Tak jdu do nich, zítra peču. Kolik jich bude na dva plechy???

drobnix: tak jsem to zapracovala, těsto ok,ale finálně to není ono,tak jako když na nic nezapomenete 😍😁

“Boloňská omáčka” tzv ragu je BEZ česneku a BEZ oreganu!!!!! A 3 hodiny jsou až nad hlavu. Ragu s mrkví, celerem atd se dělá v oblasti Toscana(Florencie,Siena…) V Oblasti Bologna, Ferrara se užívá na “základ” jen osmahlá cibule.

Marie Svarcova:Áno, je skvelá. Trochu dlho trvá pečenie, ale výsledok úžasný.