Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Hezky a srozumitelně napsaný recept. Občas si takhle také dělávám tohle jídlo, ale dávám k tomu těstoviny, protože se mi s knedlíky nechce dělat :)

Befana: vždy se tady najde někdo, kdo ma potřebu poučovat, co se dává a co se nedává..Ale proč? Myslím, že je tady každému putna, co přesně patří do pravého boloňského ragů. Navíc každá rodina má svůj vlastní recept, např. jako my na svíčkovou nebo zelňačku. Hlavně, že chutná, no ne? 😉

U nás jen s malou obměnou, a to tuňákem místo slaninky. A chutnalo 🙂

Včera jsem dostala 1100 g škvarků už umletých z mangalice! Mňam! Tak jdu do nich, zítra peču. Kolik jich bude na dva plechy???

drobnix: tak jsem to zapracovala, těsto ok,ale finálně to není ono,tak jako když na nic nezapomenete 😍😁

“Boloňská omáčka” tzv ragu je BEZ česneku a BEZ oreganu!!!!! A 3 hodiny jsou až nad hlavu. Ragu s mrkví, celerem atd se dělá v oblasti Toscana(Florencie,Siena…) V Oblasti Bologna, Ferrara se užívá na “základ” jen osmahlá cibule.

Marie Svarcova:Áno, je skvelá. Trochu dlho trvá pečenie, ale výsledok úžasný.

:-)<3:yes::yes: Červenou řepu mám ráda na všechny způsoby , pečená je luxusní :-K

Výborný recept, veľká vďaka zaň! Robil som v remoske tak som len trocha upravil časy, maso je mäkkučké a šťavnaté, zemiaky výborné. Pridávam foto.

veronika_straka: určite áno , aký tip tuku zvolíte je už len na vás 😊

veronika_straka: určite áno , aký tip tuku zvolíte je už len na vás 😊

Moanka: :-K To byla jen taková legrácka pro kamarádku s vnučkou ale moc jim chutnalo. :-K Měj se krásně, buď v pohodě a nehoň se. Užívej si malou - čas hrozně rychle běží. :-K

Moanka: :-K Děkuji za komentář. Bylo to moc dobré i bez masa - nemusím ho mít každý den. Kečup mám kupodivu ještě loňský , bylo moc rajčat tak jemný i ostrý. Také mám tato jídla moc ráda. :-K Krásný zbytek večera :-K