Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatová polévka s těstovinami

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

LucyAsh LucyAsh

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 530 kJ /
366 kcal
Bílkoviny10,59 g
Tuky2,32 g
Vláknina20,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy67,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji opečeme (cca 10 minut) na jemno nakrájenou cibuli, papriku a prolisovaný česnek. Přidáme nahrubo nakrájená oloupaná rajčata (nejlépe oloupat po ponoření do horké vody) a podusíme 5-10 minut). Krok 2: Přidáme protlak nebo konzervovaná rajčata, osolíme, opepříme, chvíli mícháme, poté zalijeme vývarem. Vaříme pod pokličkou 10-15 minut. Krok 3: Na závěr přidáme těstoviny a dochutíme bazalkou, pár lístky můžeme dozdobit.

Zveřejněno 28. 3. 2010

Poznámka autorky LucyAsh

Před přidáním bazalky a těstovin je dobré všechno rozmixovat, ale v žádném případě to není nutné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatová polévka s těstovinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ywOR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatová polévka s těstovinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ywOR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

:yes: 2 bodik leti

Ano, takhle ji dělám i já, je to pochoutka :-p:yes:

Tématické fráze:
rajčatová polévka s těstovinou recept, rajčatová polévka s těstovinou, rajčatová polévka z protlaku, rajčatová polévka z konzervovaných rajčat, rajská polévka s těstovinami, rajčatová polévka s bazalkou, rajska polevka s testovinou, rajčatová polévka, rajská polévka z konzervovaných rajčat, rajčatová polévka z rajčat, polévka z rajčatového protlaku, těstovinová polévka, polévka z konzervovaných rajčat, rajčatová polévka s mozzarelou, rajčatová polévka s mozzarelou, račatova polevka, rajčatova polevka z rajčatoveho protlaku, jak nejlepe oloupat rajcata, rajčatová polévka recept z protlaku, francouzská rajčatová polévka

Suroviny:
rajče, olej olivový, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, vývar zeleninový, cukr, sůl, pepř, bazalka čerstvá, těstoviny

Přidat fotografie receptu