Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Katův šleh z E-kuchařky

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

rendulka rendulka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie302 kJ /
72 kcal
Bílkoviny0,30 g
Tuky0,05 g
Vláknina0,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 141 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy17,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Opět vaříme bez tuku! Na dno hrnce dáme trochu vody, když vzkypí, přidáme na tenké proužky nakrájené maso, orestujeme, osolíme, opepříme, dáme pokrájenou feferonu. Podusíme asi 10 minut. Krok 2: Kyselou okurku nastrouháme na hrubo, kapii bez vody posekáme na menší kousky, cibuli na půlměsíce. Přihodíme k masu a ještě asi 5 minut dusíme. Přilijeme kečup se zamíchaným solamylem.

Podávám s hranolkami.

Zveřejněno 17. 4. 2010

Poznámka autorky rendulka

Tento recept je převzatý z E-kuchařky a líbí se mi, protože není plný té omáčky, spíš na způsob číny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Katův šleh z E-kuchařky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oZ43

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Katův šleh z E-kuchařky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oZ43

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Tak to je přesně ono. Akorát maso dělám na tuku.

david:to je ono,to lečo ,to je ta děsná omáčka,co mi tam vadila.Promiň.;-)

dexxter:mám na to šikovnej hrnec,peče se v něm i kuře na plotně,a když tě to tak rozpaluje,tak si jdi na jinej recept a nes... se sem.:-//

to snad neni mozny , jak muze nekdo napsat misto tuku dame vodu a orestuji ??? to maso se prece uvari :-D

orestovat ve woku prvne maso predem napeprene, lzici hořčice, pak cibuli a feferon zesklovatet a zalit lečem okurkami wolcestrem spetku mleteho rozmarynu. S ryži z trouby nebo remosky

Vendyška 17. 8. 2010 21:34
Zkusím to, vypadá to dobře.:-p:-p:-p

Já jsem nikdy nejedla katův šleh, který by byl plný omáčky :-O Tenhle se mi líbí, že tam není tuk ;-):-p:yes:

skusim vypada to dobre:-p;-)

Tématické fráze:
e kuchařka, katuv sleh, e kuchařka cz, katův šleh recept, katův šleh s lečem, katův šleh z hovězího masa, pravý katův šleh, e.kuchařka, e kuchařka recepty, hovězí katův šleh, katův šleh pohlreich, katův šleh z hovězího, recepty e kuchařka, katuv sleh hovezi, katův šleh vepřové maso, recept na katův šleh, e kucharky, katův šleh z vepřového masa, katuv sleh s hoveziho, e.kucharka.cz

Suroviny:
kotleta vepřová, cibule, kapie, feferonka, okurky sterilované, solamyl, sůl, pepř, kečup sladký

Přidat fotografie receptu