Suroviny
Porce: dva záviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 504 kJ / 2 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,04 g |
Tuky | 89,45 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 731 mg |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 353,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrúdl s rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pjxn
Moje poznámka
Štrúdl s rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pjxn
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 6 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 7 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 1 hodinou
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 3 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 4 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 5 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 5 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 5 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 5 hodinami
Tématické fráze:
na kolik stupňů se peče štrůdl,
na kolik stupňů péct strůdl,
na kolik péct štrůdl,
na kolik se peče štrůdl,
na kolik stupňů pečeme štrůdl,
na kolik pečeme štrůdl,
štrůdl recept,
na kolik stupňů péct závin,
štrúdl na kolik stupnů,
na kolik stupnu strudl,
štrudl,
na kolik stupnu se pece zavin,
při kolika stupních péct štrúdl,
na kolik se pece strudl?,
štrůdl na kolik stupňů péct,
štrůdl kolik stupňů,
štrůdl na kolik péct,
recept na štrůdl,
jak péct štrůdl,
recept štrůdl
Suroviny:
mouka hladká,
tuk hera,
prášek do pečiva,
cukr,
vejce,
žloutek,
mléko,
vejce,
jablko,
cukr skořice
Komentáře (5)