Suroviny
Porce: asi 10-15 půllitrovych sklenic
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 868 kJ / 4 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 208,40 g |
Vláknina | 92,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 474,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolový salát k zavaření /sterilaci/
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQNk
Moje poznámka
Fazolový salát k zavaření /sterilaci/
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQNk
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 4 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 8 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 10 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 2 hodinami
Koka sušenky
faluska před 2 hodinami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 4 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 5 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 8 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 16 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 21 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 21 hodinami
Tématické fráze:
salát z čerstvých fazolí,
sterilizace fazolových lusků,
sterilizace fazolek,
jak zavařit zelené fazolky,
zavaření zelených fazolek,
zavařené fazolové lusky,
sterilizace zelených fazolek,
jak zavařit fazole,
zavaření fazolek,
zavareni fazolovych lusku,
jak zavařit fazolky,
zaváření zeleniny,
fazolové lusky sterilizace,
zelené fazolky zavařené,
zelené fazolky-sterilizace,
sterilizace zelí recept,
fazolové lusky zavaření,
sterilizace zelených fazolí,
zelené fazolky sterilizace,
jak zavařit fazolové lusky
Suroviny:
rajče,
paprika čerstvá červená,
cibule,
olej,
fazole,
ocet,
cukr krystal,
koření
Komentáře