Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 268 kJ / 1 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,33 g |
Tuky | 71,14 g |
Vláknina | 31,45 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 883 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 64,59 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zaječí maso bez kosti nakrájíme na kousky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, na jemno nakrájenou zeleninu, všechno koření, podlijeme 1 l vody a dusíme.
Krok 2: V průběhu dušení přidáme rybízovou zavařeninu. Když je maso měkké, tak ho vyndáme, šťávu se zeleninou a kořením prolisujeme přes sítko. Pak maso do šťáva vrátíme, přidáme trochu vody s rozšlehanou moukou.
Krok 3: Povaříme a zjemníme kysanou smetanou. Ještě prohřejeme a můžeme podle chuti přidat citrónovou šťávu.
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš ze zajíce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpX
Moje poznámka
Guláš ze zajíce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpX
Nejnovější recepty
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno před 23 hodinami
Zapečená brokolice
Přidáno 12. 3. 2025 16:02
Halušky s peperonatou
Přidáno 12. 3. 2025 14:02
Krkonošské sváteční škubánky
Přidáno 12. 3. 2025 13:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 1 hodinou
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 1 hodinou
Kapustový prejt
Stepkavera před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 2 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 2 hodinami
Africké kuře
Tommyk před 2 hodinami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 3 hodinami
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 4 hodinami
Kuřecí "čína" se zelím
Horskadana před 4 hodinami
Žampionová omáčka
Ashelin před 4 hodinami
Tématické fráze:
zajeci gulas,
divoký zajíc recepty,
guláš recept,
recepty ze zvěřiny,
guláš z divočáka,
zaječí guláš recept,
zaječí guláš na divoko,
zaječí maso,
recept zajeci gulas,
divoky zajíc recept,
naložený zajíc,
zajíc na smetaně recept,
bažantí guláš,
bazanti prsa,
recepty-zajíc,
zajíc-recepty,
recepty ze žraloka,
zajíc-recept,
bažantí prsa recept,
recept na zaječí guláš
Suroviny:
maso zaječí,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
cibule,
zavařenina rybízová,
šťáva citronová,
olej,
mouka hladká,
smetana kysaná,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
jalovec,
tymián,
sůl
Komentáře (13)