Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 971 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,67 g |
Tuky | 2,97 g |
Vláknina | 19,34 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 8,78 g |
Sůl | 21,84 g |
Sacharidy | 82,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí závitky na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlq7
Moje poznámka
Rybí závitky na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlq7
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 5 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 10 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový koláč
L.Komrska před 7 minutami
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 24 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 28 minutami
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 28 minutami
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 28 minutami
Duo řezy s mákem a povidlovou náplní
Neregistrovaný před 28 minutami
Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Neregistrovaný před 50 minutami
Slané muffiny
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Ashelin před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Theodora před 1 hodinou
Tématické fráze:
nakladani ryb na kyselo,
ryby na kyselo,
nakladani ryb,
nakládané ryby na kyselo,
ryba na kyselo,
nakládání ryby na kyselo,
nakládání ryb do octa,
nakládání kyselých ryb,
rybí závitky,
jak nakladat ryby,
rybí na kyselo,
nakládání zavináčů,
ryby nakyselo,
rybí závitky recept,
recept na ryby na kyselo,
štěpnička rybí nakládání ryb na uzení recept,
nakládání ryb nakyselo,
recepty ryby na kyselo,
nakládání ryby do octu,
recepty na nakládání ryb candát
Suroviny:
filet rybí,
zelí kysané,
cibule červená,
mrkev,
pórek,
ocet,
sůl,
cukr krystal,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř čtyř barev
Komentáře (6)