Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýžové lívanečky se zakysanou smetanou a ovocem

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 097 kJ /
1 935 kcal
Bílkoviny52,51 g
Tuky21,50 g
Vláknina8,38 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 308 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy357,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce našleháme s cukrem a vanilkou, přidáme mléko, rum, mouku, prášek do pečiva a skořici. Krok 2: Nakonec přidáme uvařenou rýži. Vznikne hustější těsto. Krok 3: Na lehce vymazané pánvičce smažíme po obou stranách lívanečky. Krok 4: Hotové potřeme zakysanou smetanou smíchanou s 2x vanilkovým cukrem a poklademe ovocem.

Zveřejněno 29. 7. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýžové lívanečky se zakysanou smetanou a ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rm42

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýžové lívanečky se zakysanou smetanou a ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rm42

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

:-p

hanah:-K lívanečky s :-prýží jistě stojí za vyzkoušení:yes:a 2. bodík letí;-)

Nejlepší je dlouhozrná :yes:

to vypada moc dobre a urcite stoji za vyzkouseni :yes: jen se zeptam - jaky druh ryze je nejvhodnejsi? dlouhozrnna?

Hmm, s tou rýží je to hodně zajímavé:-O:yes:

Tématické fráze:
lívance se zakysanou smetanou, bábovka se zakysanou smetanou, rýžový nákyp s čerstvým ovocem, mufiny recepty se zakysanou smetanou, ryze se smetanou, bábovka ze zakysanou smetanou, ovocný pohár se zakysanou smetanou, lívance bez kynutí se zakysanou smetanou, lívance s kysanou smetanou, rýžový nákyp hrnkový recept, rýžový nákyp s ovocem, rýžový nákyp s čerstvým ovocem., top recepty s rýží, livanečky postup výroby, reveň se zakysanou smetanou, livanecky, tmavý rýžový ocet-recept, testo na livanecky, recept smetanove livanecky, rýžové těsto

Suroviny:
rýže, vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, mouka hladká, prášek do pečiva, mléko, skořice, rum, olej, smetana zakysaná, ovoce

Přidat fotografie receptu