Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gurmánské fazolky s rybími očky

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jajine jajine

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie854 kJ /
204 kcal
Bílkoviny11,84 g
Tuky2,56 g
Vláknina26,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fazolky povaříme ve slané vodě 10 minut, dáme okapat a nakrájíme na kousky. Krok 2: Na pánev dáme rozehřát olej, přidáme česnek, nasekaná očka a chvilku podusíme, pak přidáme fazolky, sůl, pepř a dusíme ještě asi 5 minut, přidáme šťávu z citronu a ještě necháme asi 2 minuty na vařiči. Jídlo je chutné teplé. Podáváme s čerstvým pečivem.

Zveřejněno 12. 8. 2010

Poznámka autora jajine

výborná lehká letní večeře vonící dovolenou u moře

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gurmánské fazolky s rybími očky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/krp5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gurmánské fazolky s rybími očky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/krp5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

:-p:yes::yes:

jajine:-K jsem ráda, že Tě tu opět vidím:-K
fazolky:-p jsou zdravé:yes:s česnekem jakpak by né a s očky vyzkoušíme;-)bodík letí hned, často nevracím se zpět;-):yes::-K

týý jo,tohle bude dobré zcela jistě:-!:yes::-p

Tématické fráze:
gurmánské recepty, rybí očka, jednohubky s rybima ockama, rybí očka konzerva, rybí očka v oleji, gurmánská kuchařka, domácí rybí očka, salát zelené fazolky očka, očky, recepty na rybi ocka, jednohubky s očkama, rybí očka v konzerva, fazole s očky recepty, recepty s očky, jednohubky s rybíma očkama recept nejlepší, rybí očka slané, fazolky s očkem, recepty s rybíma očkama, gurmanska vecere recept, konzerva rybí očka

Suroviny:
fazolky zelené, česnek, rybí očka, olej, šťáva citronová, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu