Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 854 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,84 g |
Tuky | 2,56 g |
Vláknina | 26,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gurmánské fazolky s rybími očky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krp5
Moje poznámka
Gurmánské fazolky s rybími očky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krp5
Nejnovější recepty
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 1 hodinou
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 20 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 29 minutami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 3 hodinami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 4 hodinami
Mazanec
Creativewoman před 4 hodinami
Tématické fráze:
gurmánské recepty,
rybí očka,
jednohubky s rybima ockama,
rybí očka konzerva,
rybí očka v oleji,
gurmánská kuchařka,
domácí rybí očka,
salát zelené fazolky očka,
očky,
recepty na rybi ocka,
jednohubky s očkama,
rybí očka v konzerva,
fazole s očky recepty,
recepty s očky,
jednohubky s rybíma očkama recept nejlepší,
rybí očka slané,
fazolky s očkem,
recepty s rybíma očkama,
gurmanska vecere recept,
konzerva rybí očka
Suroviny:
fazolky zelené,
česnek,
rybí očka,
olej,
šťáva citronová,
sůl,
pepř
Komentáře (3)