Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 377 kJ / 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,20 g |
| Tuky | 23,60 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 79 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 15,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená řepa s nivovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j0yW
Moje poznámka
Červená řepa s nivovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j0yW
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 22 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 6 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 8 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 9 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 10 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 11 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 11 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 11 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 11 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 11 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 12 hodinami
Tématické fráze:
vaříme z červené řepy,
vaříme z řepy,
přeliv znivy,
preliv z nivy,
vaříme řepu,
kaše z červené řepy,
paprika samara,
pečené brambory s nivovým přelivem,
kaše z řepy,
vaříme zčervené řepy,
vaříme řepu recepty,
salat s nivovym prelivem,
vaříme z řervené řepy,
saláít z červené řepy,
s přelivem z nivy,
polévka z červené řepy niva,
červená řepa,niva,
červená řepa s bešamelem,
vepřové maso s nivovým přelivem,
červená řepa recepty
Suroviny:
řepa červená,
ocet,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
sýr niva
Komentáře (5)