Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolková polévka s rajčaty

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 275 kJ /
305 kcal
Bílkoviny3,28 g
Tuky22,57 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuľu osmažíme na oleji, posypeme múkou, miešame, osmažíme, zalejeme vodou uvedieme do varu. Vhodíme posekané paradajky, osolíme, okoreníme, pridáme struky a celú zelerovú vňať. Krok 2: Varíme do zmäknutia strukov. Servírujem s petržlenovou vňaťou. Polievka má mierne kyselkavú chuť, možno doladiť citrónom a cukrom.

Zveřejněno 28. 8. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolková polévka s rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MJOB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolková polévka s rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MJOB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Maris, ďakujem za poklonu, ale myslím, že sú tu odo mňa väčší experti...
(Zajtra bude fazolkový nákyp, som zvedavá, dokedy to vydržia...:-D)

Magdalenko, Tvé polévky jsou jedna lepší než druhá;-):yes:+

Tématické fráze:
strukova polevka, fazolková polévka s rajčaty, fazolková polévka s rajčetem, fazolková polévka, strukova polievka, fazolková polévka s tofu, strukov, co je strukov

Suroviny:
cibule, olej, mouka hladká, lusky fazolkové, nať celerová, nať petrželová, sůl, pepř, voda

Přidat fotografie receptu