Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový guláš z PH

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

LeninkaP

Snadný

Doba přípravy 270 min Doba přípravy: 270 min

270 min (270 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 901 kJ /
454 kcal
Bílkoviny11,12 g
Tuky7,58 g
Vláknina18,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy77,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pomalého hrnce dáme olej, na něj na drobno nakrájenou cibuli, salám, brambory, koření (mletou papriku, kmín, pepř, majoránku, podle uzeniny sůl, tvrdé salámy jsou dost slané) zalijeme vodou, vaříme 3,5 hodiny na LOW nebo pomalo :) Krok 2: Poté pokud je potřeba, zahustíme záklechtkou(ve vodě rozmícháme mouku) a přidáme rajčata a papriku. Krok 3: Ještě další cca hodinku vaříme. Dobrou chuť !!!

Zveřejněno 8. 9. 2010

Poznámka autora LeninkaP

V průběhu vaření jsem gulášek nemíchala, zamíchala jsem až po 3,5 hodinách, nic se nikde nepřipálilo. Chuť je naprosto jiná, než uvařeného guláše v hrnci, chutě jsou proleželé a bohaté.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový guláš z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qZQk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový guláš z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qZQk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

S tou vodou opatrně, některé brambory mají v sobě vysoký obsah vody a vodu pustí, jelikož guláš byl dělaný tenkrát z ranných brambor, měli vody v sobě dost, do receptu to dopíšu ;-)

Je to moje prvotina z PH. Dle receptu jsem nedala žádnou vodu, ještěže jsem se na to po 1,5 hod. podívala, žádná voda se odnikud nevyvařila, brambory vypadaly na povrchu oschle, tak jsem to zalila vodou a pokračovala ve vaření. Výsledek nakonec dobrý.

kristýna 30. 4. 2013 17:56
mnam tak dobre fakt:-K:-//:no::yes::yes::yes:

Kolik vody mám dát? Nebo se voda nedává?:-/

ferdinand64 7. 2. 2011 13:17
www.webovestranky.comDíky za recept. Uvařil jsem to a bylo to skvělé. Žádná přidaná voda, žádná mouka, brambory to zahustí. Přidal jsem tam navíc plechovku červených fazolí a špetku chili. Když vaříte v PH, nesmíte mít hlad.

Buřtguláš mám ráda a vždy jsem to brala za rychlovku,ale neumím si představit vařit to tak dlouho i když zřejmě má úplně jinou chuť.:-p:yes:+1

maris,no právě:-Omě by to taky nenapadlo,ale prubnu to a uvidím;-):-D

Já PH mám a moc ráda ho používám, chuť připravených jídel je z něho fantastická, ale - nic proti tomuto receptu - buřtguláš bych asi v něm taky nedělala, i když - nikdy neříkej nikdy, že jo;-):-))

Buřt-guláš 4,5 hodiny? U masa vařeného v PH to chápu, ale u tohoto pokrmu vůbec. Je to jen můj podiv, takže komu to vyhovuje jen tak dál.Chuť dle mého dělá u buřt-guláše kvalitní použitá surovina a to hlavně uzenina.;-);-);-)A vůbec co se do toho pletu když nemám PH:-D:-D:-D

výborný nápad:-!:yes:v neděli budu po oslavě,tak ať PH maká:-Da buřtgulášek my mocinko rádi,díky:yes::-K
dádule.pořiď si PH a divit se nebudeš;-)taky jsem nechápala:-Dteď už vím:yes::-D

Dobrý nápad.Taky vyzkouším.:yes:

Věřím,že je guláš dobrý!Ale vařit buřt-guláš 4,5 hod.asi by mne kleplo.:-O:-O

Právě dneska jsem vařila bramborový guláš, příště udělám v PH.Dávám bodík:yes:

Tématické fráze:
vuřt guláš z bramborem, bramborový guláš bez masa, bramborový guláš v pomalém hrnci, burtgulas v pomalem hrnci, buřt gulaš v pomalem hrnci, bramborový guláš bez uzeniny, bramborový guláš z pomalého hrnce, jak se dělá bramborový guláš, bramborový guláš v ph, bramborový guláš, bramborový guláš pomalý hrnec, bramborový gulaš ze salámu, pomalý hrnec bramborový guláš, vuřt guláš, bramborový guláš z masa, buřt guláš, buřt guláš pomalý hrnec, burtgulas v ph, buřtguláš pomalý hrnec, masový bramborový guláš

Suroviny:
cibule, brambory, salám lovecký, paprika sušená sladká, kmín celý, majoránka, pepř, sůl, olej, rajče, paprika čerstvá červená, mouka hladká, voda

Přidat fotografie receptu