Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybářský kotlík s křupavou čepicí

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Jitka a Vlastik

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 344 kJ /
1 755 kcal
Bílkoviny173,03 g
Tuky102,70 g
Vláknina14,98 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 705 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy27,99 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ryby očistíme, oddělíme čisté rybí maso a z ořezu uvaříme v 1 litru silný vývar.
Mezitím co se vývar vaří, nakrájíme rybí maso na menší kousky. Krok 2: V oleji osmahneme nakrájenou cibuli, pórek a krájený česnek.
Přidáme nakrájená rajčata, nahrubo strouhaný celer, mrkev a osolíme.
Zalijeme přecezeným vývarem, přidáme rybí maso a provařujeme.
Dochutíme pepřem, lžičkou kari, zeleným kořením a zahustíme jíškou. Krok 3: Uvařenou polévku rozlijeme do misek.
Okraje misek potřeme zvnějšku žloutkem. Krok 4: Připravíme si listové těsto, které vyválíme na trochu větší rozměr než je průměr misky a položíme je na misku - žloutek plní funkci lepidla. Krok 5: Vložíme do rozehřáté trouby asi na 15 - 20 minut.

Zveřejněno 25. 3. 2008

Poznámka autora Jitka a Vlastik

Autorem receptu je pan Petr Stupka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybářský kotlík s křupavou čepicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qB3

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybářský kotlík s křupavou čepicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qB3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
těsto na ryby, petr stupka recepty, testa na ryby, vaření v kotlíku, recept na rybářské těsto, kotlík na vaření, recept na testo na ryby, rybářské těsto, petr stupka, rybarska testa, recepty na rybářské těsta, rybarske testy, petr stupka kucharka, rybářské těsto recept, kotlíkové recepty, recepty stupka, recepty na rybářská těsta, jak udělat rybářské těsto, kotlíky na vaření, rybarske testa recepty

Suroviny:
kapr, cibule, pórek, česnek, rajče, celer, mrkev, mouka hladká, pepř mletý, žloutek, koření kari, petrželka zelená, bazalka čerstvá, tymián, sůl, olej, těsto listové

Přidat fotografie receptu