Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné artyčoky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

15 min (15 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: pre 1 osobu

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Z lístkového cesta si upečieme pagáčiky o priemere 3 cm a necháme vychladnúť. Krok 2: Artičoky vydlabeme a naplníme majonézou. Krok 3: Posadíme ich na kolieska paradajky. Krok 4: Priložíme kornútiky zo šunky a vejáriky z uhoriek.

Podávame ako predjedlo k slávnostnej príležitosti.

Zveřejněno 30. 10. 2010

Poznámka autorky Meszarosovabol…

Zdroj: vlastný recept. Ako prílohu dávam malé banketky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné artyčoky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N0v8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné artyčoky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N0v8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

No, možná by neuškodilo do surovin napsat NAKLÁDANÉ, nebo UVAŘENÉ artyčoky :-!
Ne každý čte komentáře a nebýt tu tý fotečky tak bych si dovolil tvrdit, že autorka rcp možná vymyslela, určitě napsala, ale patrně nerealizovala;-)
Nebo snad někdo zkoušel vydlabat tu, na pohled krásnou, syrovou "šišku" :-D

Artyčoky mi chutnají - jen v případě čerstvých bych řekla, že je to "pakárna" je připravit k jídlu, nemluvě o tom, že mi pak z hezkého artyčoku po jeho "pitvě" zbyde malý kousek ;-) Ale to je daň za dobrotku :-)

Artyčoky sú lahodné,výborné:-p:-*Ibi,nepokúšaj tu stále s nimi,lebo si ich pôjdem kúpiť;-)Jedla som iba zavárané.

Take jsem artycoky jeste nejedla, chtelo by to ochutnat. Vim, ze je to zelenina a ze existuje. Jestli se k nim nekdy dostanu, vyzkousim. Na fotkach vypadaji nazdobene docela dobre. :-K

Janka Remková, artyčok je zelenina, ktorá sa pestuje najmäa v Taliansku, ale aj inde. Dostať ju na lepších trhoviskách, v hypermarketoch ako čerstvú, alebo v špecializovaných predajniach a lahôdkach konzervovanú. Ja som mala konzervovanú z Billy.:-))

Artyčok je zřejmě jako zelenina,mám vyfocený artyčok ve fotoalbumu, bohužel už dost rozevřený ten už se použít nedá a je tam i vyfocený jak kvete./Výlet do obce Bykoš/Jinak je prodávají běžně v supermarketech,ale ještě jsem ho nikdy nedělala.;-)

Já taky nevím co to artyčoky jsou, ani jsem je nikdy v krámě neviděla. Ale hodně jsem o nich četla.

Já se přiznám bez mučení, že jsem sice určitě někdy slyšela, slovo "artyčoky"(myslím s tvrdým Y):-D, ale vůbec nevím, co to je.

Tématické fráze:
artičoky recepty, co jsou artyčoky, artyčoky příprava, articoky, příprava artyčoku, artičoky recept, artyčok příprava, jak vypadají artičoky, co jsou artičoky, co to jsou artyčoky, plněné artičoky, articoky priprava, jak pripravit articoky, předkrmy recepty, artacuk, co jsou to articoky, recept na articoky, co je to artičok, co je za potravinu artičoky, plněny articok

Suroviny:
artyčoky, rajče, majonéza, okurka čerstvá, šunka

Přidat fotografie receptu