Postup přípravy
Krok 1: Z lístkového cesta si upečieme pagáčiky o priemere 3 cm a necháme vychladnúť.
Krok 2: Artičoky vydlabeme a naplníme majonézou.
Krok 3: Posadíme ich na kolieska paradajky.
Krok 4: Priložíme kornútiky zo šunky a vejáriky z uhoriek.
Podávame ako predjedlo k slávnostnej príležitosti.
Podávame ako predjedlo k slávnostnej príležitosti.
Zveřejněno 30. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné artyčoky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0v8
Moje poznámka
Plněné artyčoky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0v8
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 6 hodinami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 21 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé bramborové knedlíky se slaninou a pórkem
AnetaKohoutova před 53 minutami
Nejrychlejší tvarohový koláč
pavelimrich91 před 1 hodinou
Ovocné knedle
pavelimrich91 před 1 hodinou
Dršťková polévka I
pavelimrich91 před 1 hodinou
Rajčatový salátek
pavelimrich91 před 2 hodinami
Kynutý knedlík
pavelimrich91 před 2 hodinami
Guláš z hovězího ...
pavelimrich91 před 2 hodinami
Pórková polévka krémová
pavelimrich91 před 2 hodinami
Rychlá vajíčková pomazánka
TerezaD před 4 hodinami
Pohankové bramboráky
A1oisie před 5 hodinami
Tématické fráze:
artičoky recepty,
co jsou artyčoky,
artyčoky příprava,
articoky,
příprava artyčoku,
artičoky recept,
artyčok příprava,
jak vypadají artičoky,
co jsou artičoky,
co to jsou artyčoky,
plněné artičoky,
articoky priprava,
jak pripravit articoky,
předkrmy recepty,
artacuk,
co jsou to articoky,
recept na articoky,
co je to artičok,
co je za potravinu artičoky,
plněny articok
Suroviny:
artyčoky,
rajče,
majonéza,
okurka čerstvá,
šunka
Komentáře (8)