Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí po myslivecku v PH

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 395 kJ /
2 007 kcal
Bílkoviny180,41 g
Tuky95,54 g
Vláknina22,07 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 2,34 g
Sůl5,59 g
Sacharidy49,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso prošpikujeme a osolíme, rozehřejeme olej i máslo a maso zprudka opečeme, přidáme pokrájenou zeleninu, koření a také orestujeme. Krok 2: Podlijeme 200 ml vína a vývarem. PH zapneme na HIGH - cca 4 hodiny. Hodinu před koncem vmícháme mouku rozmíchanou v trošce vody, přilijeme zbývající víno, je-li třeba i vývar a dovaříme doměkka. Krok 3: Do omáčky přidáme brusinky a dochutíme citronovou šťávou a cukrem. Odstraníme koření a propasírujeme nebo rozmixujeme.

Zveřejněno 31. 10. 2010

Poznámka autorky maris

Kdo nemá Pomalý hrnec, může připravit v troubě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí po myslivecku v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/myoR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí po myslivecku v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/myoR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (18)

rebeka: Ojojój, to vypadá dobře!!! A já tady ani bodík nedala! napravuji, Maruško!!:yes:

Rebi, děkuji za krásné fotky, vypadá to skvěle a mám radost, že jsi s receptem spokojená;-), PH miluju taky !!:-))

Maruško:-Kdnes jsem pomalila na zítřejší oběd..
dělala jsem ze srnčího hřbetu a musím ti říct,že to je fest jedlé:-p;-):yes::yes::yes:
posílám ti další zasloužený bodík:-K a foto bez přílohy:-8
ale zítra si k tomu chlapci uvaří gnocchi:-p;-):-D
děkuji a doporučuji:-K:yes:
P.S.miluju PH:-8:-D:yes:

Patricie, Jahůdko, díky a až vyzkoušíte, dejte vědět, budu se těšit na vaše fotky;-):-K

Omáčka má nádhernou barvu:-K
Pěkný recept, určitě vyzkouším:-p;-):yes:

:-KKrásné fotky, ale ty jsou vždy.Bezvadný recept, který zcela jistě vyzkouším:yes::yes:+

Moc vám děkuju:-K
Simonko, díky, že jsi reagovala za mě.:-) Lenko, my máme zvěřinu moc rádi, ale finančně je dost náročná, tak jsem právě udělala levnější hovězí na její způsob.

Lenko30,ale tam žádná zvěřina není;-):-K

vypadá to mňamózně :yes: ale zvěřinu nejíme :-(

Zase žravá fotečka a recept :-p:yes::yes:

Maruško, nádhera!:yes::-K

Výborně ;-);-);-)

To musí být úžasná vůně při vaření:yes:+

Maris máš to krásné a určitě i výborné.:yes::yes:

Tak to je super receptík;-)ten ukládám a příležitostně vyzkouším.;-)Nemám PH,tak zkusím v troubě;-)+1:yes:

Tématické fráze:
hovězí po myslivecku, omáčka po myslivecku, hovězí krk recepty, recepty ph, srnčí medailonky po myslivecku, hovězí krk recept, zvěřina po myslivecku, hovězí v ph, hovězí po myslivecku v pomalém hrnci, hovezi ala zverina, srnčí po myslivecku, plec po myslivecku, hovezi krk v ph, hovězí na způsob zvěřiny, hovezi z ph, hovězí na způsob zvěřina, hovezi jako zverina, jak pripravit hovezi krk, pomalý hrnec recepty, krkovice po myslivecku

Suroviny:
maso hovězí, slanina, mrkev, celer, petržel, cibule, víno červené, brusinky, šťáva citronová, cukr, mouka, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, jalovec, vývar, máslo, olej, sůl

Přidat fotografie receptu