Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Teplý žampionový dip

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aadulka aadulka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 618 kJ /
865 kcal
Bílkoviny84,36 g
Tuky37,64 g
Vláknina15,78 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 2,32 g
Sůl5,32 g
Sacharidy40,79 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi osmažíme co nejvíc dokřupava plátky slaniny. Osušíme od tuku a odložíme je. Krok 2: Na 2 lžících zbylého oleje osmažíme žampiony nakrájené na menší kousky a nakrájenou cibuli. Pak přidáme česnek a asi minutu smažíme. Poté přidáme mouku, sůl a pepř a ještě asi 2 minut smažíme. Krok 3: Ztlumíme teplotu. Přidáme sýr, smetanu, Worcester a sójovou omáčku. Mícháme. Až odstavíme z ohně, pak přidáme na kousky nakrájenou slaninu a zamícháme. Podáváme teplé.

Zveřejněno 10. 11. 2010

Poznámka autorky aadulka

Podáváme se syrovou zeleninou nebo nějakými slanými sušenkami

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Teplý žampionový dip

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ExzY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Teplý žampionový dip

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ExzY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
žampionový dip, dip, zampionovy dip k masu, teplý dip, dyp, dip ze zakysané smetany, zampionovy dyp, hřibový dip, dip žampionový, dipi k masu, žampinový dip, dip ze žampionů, žampionovy dip recept, dip z žampionu, recept žampionový dip, žampionová dip, teplý žampionový salát, žampionovi dip, žampionovej dyp se smetanou, borůvkový dyp

Suroviny:
slanina, žampióny, cibule, česnek, mouka hladká, sůl, pepř, sýr měkký tavený, smetana zakysaná, omáčka worcesterová, omáčka sojová, zelenina

Přidat fotografie receptu