Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 178 kJ / 521 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 1,50 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 109,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WyR
Moje poznámka
Špenátové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WyR
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vánočka
Stellinkaa před 2 minutami
Vánočka III
SenBri před 22 minutami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 23 minutami
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 44 minutami
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 1 hodinou
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 1 hodinou
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 2 hodinami
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 2 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 4 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 4 hodinami
Tématické fráze:
špenátové noky,
špenátové noky recept,
noky se špenatem,
spenatove noky recepty,
špenátové nočky,
recept na špenátové noky,
recept noky se spenatem,
noky ke spenatu,
noky ze strouhanky,
špenátová noky,
noky recept,
špenátový nok,
špenátové noky jako příloha,
jak spracovat špenát,
špenátové noky ze strouhanky,
recept špenátové noky,
noky,
špenátový noky,
špenátové listy,
špenátové recepty
Suroviny:
špenátové listy,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
krupice,
olej,
strouhanka
Komentáře (6)
Ale máš to pekné...