Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 270 kJ / 1 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,61 g |
Tuky | 26,89 g |
Vláknina | 26,07 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 34,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
Moje poznámka
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
Nejnovější recepty
Mrkvové řezy s mascarpone
Přidáno před 3 hodinami
Pstruh na bylinkách
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé máslové sušenky
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fetou a rukolou
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová krkovička se špenátem a červenou řepou
Přidáno před 19 hodinami
Husí játra na špeku s kedlubnou a žampiony (pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlebík jako od pekaře
Neregistrovaný před 3 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Neregistrovaný před 8 minutami
Bábovka s tvarohem
Lena480 před 10 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Neregistrovaný před 10 minutami
Americké brambory pečené v tatarce
Sima1996 před 10 minutami
Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem
Neregistrovaný před 11 minutami
Pravé chilli con carne
Neregistrovaný před 14 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Neregistrovaný před 14 minutami
Čočka nakyselo s vejcem
Neregistrovaný před 14 minutami
Gratinovaný květák
Lu.Ba. před 23 minutami
Tématické fráze:
burgunská hovězí pečeně,
burgunska omacka,
burgunska pecene,
hovězí kližka recept,
hovězí po burgundsku dita p.,
burgunska hovezi pecene recept,
hovezi klizka recepty,
hovězí v mrkvi na francouzský způsob,
hovězí plecko,
recepty z hovezi klizky,
burbunská omáčka,
burgunská omáčka recept,
dušené hovězí maso,
hovězí kližka po burgundsku,
hovězí po burgundsku podle dity,
burbunská,
maso po burgunsku,
hovezi maso po burgunsku,
hovězí pečeně po burgunsku,
burgunské víno
Suroviny:
kližka hovězí,
máslo,
ramínka vepřová uzená,
cibule,
česnek,
mrkev,
petrželka,
bobkový list,
sůl,
pepř,
tymián sušený,
protlak rajčatový,
víno červené suché,
houby naložené
Komentáře (6)