Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česneková s kapií

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 853 kJ /
443 kcal
Bílkoviny6,57 g
Tuky30,47 g
Vláknina6,78 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z tuku a mouky připravíme tmavší jíšku, krátce v ní promícháme prolisovaný česnek, přidáme pepř a přilijeme vývar. Krok 2: Dobře promícháme a vaříme asi 20 minut. Krok 3: Před dokončením přidáme do omáčky najemno nakrájenou kapii.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Poznámka autora toprecepty.cz

Podáváme k vařenému jazyku a uzenému masu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česneková s kapií

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xom

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česneková s kapií

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xom

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Tohle mi ovšem příjde, jako polévka a ne omáčka:-O, aspoň fotka, teda.

Tématické fráze:
červená kapie zavařování, zavařovaní kapije, omáčka s kapií, zavařování červených paprik, jak zpracovat cervenou kapii, červená kapie recept, pangasius s česnekovou omáčkou, zavařování paprik kapie, jak zavařit červenou kapii, polévka z červené kapie, zavařování-kapie, zavařování paprik kapií, omáčka z červené kapie, jak naložit červenou kapii, omacka s kapiemi, polévka z červených paprik kapie, omáčka k uzenému masu, salát z pečených kapií, co k uzenemu masu, zavarena cervena paprika pomleta

Suroviny:
sádlo, mouka hladká, česnek, kapie červená, pepř

Přidat fotografie receptu