Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček se zeleninovou nádivkou

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Náročný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 440 kJ /
3 929 kcal
Bílkoviny180,15 g
Tuky251,07 g
Vláknina78,10 g
Cholesterol 875 mg
Sodík 3,25 g
Sůl7,12 g
Sacharidy198,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rohlíky pokrájíme na kostky, zalijeme mlékem a necháme asi 20 minut stát. Mrkev nastrouháme a ostatní zeleninu jemně pokrájíme. K pečivu přidáme vejce, všechnu zeleninu, osolíme opepříme a je-li nádivka moc řídká, zahustíme strouhankou. Krok 2: Do masa prořízneme kapsu, naplníme nádivkou a sepneme špejlí nebo jehlou. Krok 3: Připravené maso vložíme do PH a zapneme na High. Po třech hodinách zapneme troubu na 180°C, maso přendáme do pekáčku a dopečeme doměkka a dozlatova. Krok 4: Zbytek nádivky dáme do vymazané zapékací misky a vložíme do trouby zároveň s pekáčkem s masem a upečeme.

Zveřejněno 19. 3. 2011

Poznámka autorky maris

Kdo nemá PH, jde samozřejmě připravit v troubě.

Měli jsme s bramborovou kaší a ledovým salátem s jogurtem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček se zeleninovou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gxVj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček se zeleninovou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gxVj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (9)

;-):yes: moc pěkné:-K

Jana Remkova: Jani viď, takové vybledlé ovesné vločky - na ty není moc hezký pohled:-))
Děkuju vám za bodíky:-K

Ó maris, proč všechno, co není až tak zdravé, vypadá tak nádherně?:-( Ty máš plusa jak hrom!!:yes:

hrnec nemám(jen obyčejný), takže jen v troubě;-)+:yes:

Ja tiež pridávam bodík:yes:recept vyzerá dobre,len ešte kúpiť ten fenikel a vyskúšať:-))

Maris:-K, tobě samozřejmě bodík za další super recept pro PH.

luckymoon:Pomalý hrnec je přístroj, kde se jídlo vaří při velmi nízké teplotě.Má dva stupně (low a high).Výhodou je, že se jídlo nemusí hlídat, nemusí se podlévat, spotřeba elektřiny je velmi malá (za 8 h na low stupni má menší spotřebu než za 1 h na běžném sporáku).Já osobně oceňuji, že jídlo má fantastickou chuť i při použití minima soli, bez masoxu atd.
Tak silný vývar jako z PH (bez masoxu) jsem nikdy neměla;-).

luckymoon:z toho si nic nedělej;-) tady jsem Ti našla nějaké povídání - já mám sice jinou značku, ale princip je stejný http://www.bionaire.cz/crockpot/;-)

Maris, asi budu vypadat jako troubelín, často se tu s tím setkávám, ale nevím - co je pomalý hrnec? Recept vypadá senzačně, ale nevím, co je PH:-8:-8:-8

Tématické fráze:
nádivka do bůčku, buček plněný zeleninou, nádivky do bůčku, bucrk plneny zeleninou, nádivka pod bůček, plněny buček zeleninou, nádivka v v pomalém hrnci, jak připravit pěkny buček, pomalý hrnec crockpot recepty bucek, spotřeba elektřiny v pomalém hrnci, bůček s nádivkou, pečený bůček s nádivkou z ovesných vloček, recept na nádivku do bůčku, jak zapect bucek v troube, jablka a bůček nadivka, bůček do nádivky, recepty z búčku, fenikel recept, bůček s houbovou nádivkou, nádivka z rapikem

Suroviny:
bůček bez kosti, sůl, pepř, rohlík, mléko, vejce, strouhanka, celer, fenykl, cibulka jarní, mrkev, libeček, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu