Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 210 kJ / 2 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,98 g |
Tuky | 208,62 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 6,44 g |
Sacharidy | 74,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept jsem získala z netu od dvou autorů, s malými úpravami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 8. 2021 17:20
lilia81: kim-či není vietnamská ale korejská specialitka
7. 4. 2019 12:16
lilia81: Dodatečné moc děkuji za pochvalu a určitě zkusím i tu kvašenou zeleninu
7. 4. 2019 12:12
Nadja: Ano vajíčko a omlouvám se za tak pozdní odpověď, nevšimla jsem si A moc děkuji
2. 12. 2018 13:26
naprosto exklusivní recept, strašně moc nám chutnal
doporučuji doplnit o kvašenou zeleninu (pickels nebo vietnamské kim-či) a mungo klíčky, naprosto to k tomu ladí a fakt pecka!
doporučuji doplnit o kvašenou zeleninu (pickels nebo vietnamské kim-či) a mungo klíčky, naprosto to k tomu ladí a fakt pecka!
13. 11. 2018 17:05
Petr.1: Omlouvám se, tenhle jednoduchý důvod mi nějak nenapadl. ( A to PH taky nemám).
13. 11. 2018 14:32
Frantiska:
Děkuji za vysvětlení a opravdu jsem netušil, že takové zařízení existuje. Doma vaříme stále klasicky na plynu, takže mám evidentně mezery ve vzdělání. Také děkuji za odkaz na Alzu a podívám se na něj. Vůbec si nevybavuji, že bych jej někdy v běžném obchodě viděl.
Děkuji za vysvětlení a opravdu jsem netušil, že takové zařízení existuje. Doma vaříme stále klasicky na plynu, takže mám evidentně mezery ve vzdělání. Také děkuji za odkaz na Alzu a podívám se na něj. Vůbec si nevybavuji, že bych jej někdy v běžném obchodě viděl.
13. 11. 2018 08:57
Petr.1: tak polopaticky zadat dotaz do googlu a hned je odpoved. Tady je odkaz na clanek, co to je a jak to funguje.
https://www.alza.cz/co-je-pomaly-hrnec
Pomalý hrnec, jak název samotný napovídá, slouží k pomalému vaření. To probíhá při nízkých teplotách do 95 stupňů Celsia a trvá 3 až 10 hodin. Má dva stupně vaření hight a low. ¨Vyšší teplota a nižší teplota.
Při průměrné ceně elektřiny 4,83 Kč za jednu kilowatthodinu vás provoz průměrného 220W pomalého hrnce vyjde na 1 Kč za hodinu.
https://www.alza.cz/co-je-pomaly-hrnec
Pomalý hrnec, jak název samotný napovídá, slouží k pomalému vaření. To probíhá při nízkých teplotách do 95 stupňů Celsia a trvá 3 až 10 hodin. Má dva stupně vaření hight a low. ¨Vyšší teplota a nižší teplota.
Při průměrné ceně elektřiny 4,83 Kč za jednu kilowatthodinu vás provoz průměrného 220W pomalého hrnce vyjde na 1 Kč za hodinu.
13. 11. 2018 00:41
Eja57: Tak tedy trochu polopaticky. Opravdu nevím co je to POMALÝ HRNEC. Tento termín slyším poprvé a dále mi není jasné co je myšleno pod pojmem "pomalíme na high 4 hodiny." Budu rád jestli mi to srozumitelně vysvětlíte.
Děkuji.
Děkuji.
12. 11. 2018 15:53
medanek: to žluté na první fotce vepředu je vajíčko???
Hezký receptík a krásné fotky.
Hezký receptík a krásné fotky.
12. 11. 2018 15:47
Eja57: Petr.1 možná neví, co je pomalý hrnec ...... - to je jediné, co mě napadá jako možná varianta.
12. 11. 2018 15:36
Petr.1: Sice nejsem autorka, ale CO je na tom nesrozumitelného? Je to popsané krok za krokem, naprosto srozumitelně, po přidání nejdříve masa do karamelu a pak teprve kokosové vody asi ani nebude karamel prskat...
12. 11. 2018 14:37
Chci požádat autora tohoto receptu, aby sdělil jak je myšlen bod 3. Informace ve znění "Na pánvi na trošce oleje necháme zkaramelizovat cukr. Až je krásně zlatý, přidáme uležené maso a chvíli restujeme. Pak přidáme vodu z kokosu, přendáme do pomalého hrnce a pomalíme na high 4 hodiny." nedává žádný smysl, zejména pak poslední věta. Prosím o srozumitelnější formulaci.
Děkuji.
Děkuji.
13. 10. 2018 08:57
No to je nádhera skvostná prezentace
A když si představím tu vůni a chuť....ale dotaz - PH nemajíc, trouba na cca 90 stupňů, prostě klasické pomalé pečení....výsledek by mohl být stejný si myslím.....?
A když si představím tu vůni a chuť....ale dotaz - PH nemajíc, trouba na cca 90 stupňů, prostě klasické pomalé pečení....výsledek by mohl být stejný si myslím.....?
12. 10. 2018 21:18
nádhera, povedená bašta..
5. 10. 2018 09:56
Izabella929: Moc děkuji Izi, jsi milá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 1 hodinou
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 2 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 4 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 4 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 5 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Klobása na našem štědrovečerním stole? Samozřejmě. Vinná klobása totiž patří na vánoční stůl již celá staletí
Vinaigrette je lahodná salátová zálivka. Videonávod ukáže dva postupy přípravy
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Další recepty
Tématické fráze: karamelizovaný bůček vietnamský bůček recept na vietnamsky bůček kho tau thit kho tau karamelizovany pečený bůček alza.cz/co-je-pomaly-hrnec vietnamské bůček karamelizovany kokos vietnamské recepty vietnamsky bůček s rýží karamelzovany bucek bůček recepty vietnamsky děkuji vietnamsky pečený bucek karamelizovaný bůček recept vetnamsky bůček vetnamsky karamelizovany bůček vietnamské recepty top recepty vietnamsky sladky buček
Suroviny: bůček bez kosti, vejce, cibule šalotka, česnek, cukr krupice, omáčka rybí, kokos, olej, pepř, sůl, feferonka
Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OB6E
20 názorů