Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Levné a rychlé rizoto

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pajuska123

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 491 kJ /
1 791 kcal
Bílkoviny35,00 g
Tuky3,50 g
Vláknina9,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy400,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Otevřeme konzervu, maso vyklopíme, seškrábneme sádlo a všechen tuk, který je kolem masa a dáme do hrnce. Krok 2: Nakrájíme cibuli a dáme restovat, mezitím nakrájíme maso na kostičky, přidáme do hrnce, trochu osolíme, opepříme a chvíli opékáme. Pak přidáme sladkou papriku, trochu podlijeme vodou, přidáme mraženou zeleninu a dusíme, dokud zelenina nezměkne. Krok 3: Mezitím dáme vařit rýži. Když je rýže uvařená, nasypeme do hrnce k masu a vše promícháme. Na talíři sypeme strouhaným sýrem.

Zveřejněno 4. 5. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Levné a rychlé rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2gYP

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Levné a rychlé rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2gYP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Dnes jsem dělala na rychlý oběd,nikdy nezklame :yes:S dovolením přidávám fotografii

Michaela Sovová 28. 4. 2015 18:59
Určitě vyzkouším tohle rizoto!!!!!!!

Výborné a rychlé :-) Doporučuji :yes:

Rychlé a výtečné rizoto, není co dodat :):yes:

Lucka:
Ta se vyvaří,jak v mém případě,tak i v případě Pejli...:autor: Pejli
Dělám podobně, jen tu rýži nedávám vařit zvlášt, ale už i s tou vepřovkou. Nasákne tak do ní chut

rizoto vyzkouším jen mě tam zaráží ta voda to slyším poprvé jak pak dosáhnete toho aby při podávání tam žádná voda nebyla? viz. fotka

Vepřová konzerva - dívejte se na štítek. Zázračné konzervy obsahují i 16% masa vepřového. Nejkvalitnější, např. Hamé nebo dříve zvané \"čínské\", obsahují až 72% masa. Bohužel běžně stojí kolem 40Kč. Ale když jsou v některém z řetězců, pak se dají koupit kolem 28Kč. Tak si jich koupím klidně 10, neboť dlouho nevydrží (mažu si je na chleba). Já osobně ještě rizoto trochu vylepšuji kečupem.

Z velice dávných dob znám;-)ale to byly konzervy opravdu"masové";-)Jinak jako rychlovku to neodsuzuju:-*+:yes:

Pejli:Jana Remkova: děvčata díky moc to určitě vyzkouším,sice nevím s jakou konzervou,domácí Žížalo nemám:-(;-),ale já si něco vymyslím.Díky moc;-):yes:

Simona Kucerova: Simi ano, asi tolik, pak s tím do trouby a to už vysleduješ;-)

Hella: Z domácí konzervy ;-)

toto rychlorizotko dělávám také:yes::-D někdy přidávám pro jinou chuť i trochu kari koření:-))

Simona Kucerova:Jo Simi, přesně tak :-)

Jana Remkova:děvčata prosím, jen mi prozraďte kolik té vody dát???Jako když vařím rýži?? 1:2 :-?bych si to zkusila:-8:-K

A protože se s Pejli celkem důvěrně známe, dělám taky tak. Rizoto není suché, je moc dobré;-):yes:

Ano, tohle je rizoto mého mládí ;-), když jsem se učila vařit a k dostání byly výborné čínské vepřové konzervy. Dneska nevím, z čeho bych to vařila :-( Ale dělala jsem to tak, že na osmahnutou cibulku jsem vyklopila konzervu, promíchala s rýží, zalila vodou a vařila. Rýže měla po vepřové šťávě úžasnou chuť.

Dělám podobně, jen tu rýži nedávám vařit zvlášt, ale už i s tou vepřovkou. Nasákne tak do ní chut :yes:

Tématické fráze:
rychle a levne recepty, rychlé rizoto, levné a rychlé recepty, levne recepty, rychle levne recepty, levne rychle recepty, recept na rychle rizoto, co uvařit rychle a levně, levné recepty z masa, levne vareni recepty, rizoto s vepřovkou, recepty rychlé a levné, rychlé a levné vaření, recepty levné a rychlé, rizoto z vepřové konzervy, rizoto, recepty levně, rizoto recept, rychle ryzoto, rychle rizeto

Suroviny:
rýže, směs zeleninová s kukuřicí, cibule, sýr tvrdý, sůl, pepř, paprika sušená sladká

Přidat fotografie receptu