Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékaný karfiol s mletým masem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mia2404 mia2404

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 816 kJ /
1 390 kcal
Bílkoviny91,21 g
Tuky76,42 g
Vláknina20,75 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy77,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Karfiol rozoberieme na ružičky, zemiaky očitíme a opláchneme, dáme do osolenej vriacej vody variť asi 10 minút. Cibuľu speníme na oleji, pridáme mäso, korenie, oregana podusíme 10 minút. Krok 2: Potom pridáme prelisovaný cesnak a kečup chvíku ešte dusíme a odstavíme. Misu vymastíme, na spodok dáme karfiol, mleté mäso, papriku a rajčiny nakrájané na kocky, nakoniec zalejeme smotanou a dáme piecť na 40-45 minút.

Zveřejněno 26. 5. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékaný karfiol s mletým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Y8O

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékaný karfiol s mletým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Y8O

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zapékaný květák s mletým masem, karfiol zapekaný s masom, zapečený květák s mletým masem, co s karfiolu, zapeceni karfiol s mletym masem, karfiol, květák recepty, recepty z květáku, zapekany kvetak s masem, zapékaný květák s mletým mletým masem, recepty z karfiolu, co je karfiol, videorecept zapečený kvetak s mletým masem, karfiol recept, recept na zapečený květák s metým masem a kečupem, kvetak s mletym masem, co je karfiiol, recept karfiol, mleté maso zapečené, karfiol,mlete mäso

Suroviny:
maso mleté, cibule, sůl, pepř mletý, koření oregáno, kečup sladký, česnek, olej, paprika čerstvá červená, rajče, květák, brambory, smetana kysaná

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu