Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 364 kJ / 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,69 g |
Tuky | 23,94 g |
Vláknina | 19,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnBM
Moje poznámka
Gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnBM
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 43 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 46 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 18 hodinami
Tématické fráze:
polevka gaspacho,
gaspacho,
gaspacho recept,
polévka gazpacho,
gaspacho originál recept,
gaspacho polévka z červené řepy,
gaspacio,
recept gaspacho,
gazpacho z červené řepy,
gaspaccio,
recept na gaspacho,
gaspatcho,
polevka gazpacho recept,
gaspacho polevka,
gaspacho z červené řepy,
recepty gaspacho,
gazpacho polévka,
gaspaco,
garpacho,
gaspačo recept
Suroviny:
rajče,
okurka čerstvá,
cibule červená,
paprika čerstvá červená,
bazalka čerstvá,
česnek,
olej olivový,
ocet vinný,
protlak rajčatový,
cukr,
sůl,
pepř,
voda
Komentáře (4)