Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 282 kJ / 4 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,10 g |
Tuky | 70,20 g |
Vláknina | 89,90 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 783,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiónové kroupy na sýru Philadelphia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A83O
Moje poznámka
Žampiónové kroupy na sýru Philadelphia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A83O
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 17 hodinami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno 21. 4. 2025 18:46
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 6 hodinami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 8 hodinami
Jogurtový koláč s jablky
SpagetkaQ před 8 hodinami
Pizza z jogurtu
Aknytsirk před 8 hodinami
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Kava 2 před 9 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky se slaninou a pórkem
AnetaKohoutova před 11 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
pavelimrich91 před 12 hodinami
Ovocné knedle
pavelimrich91 před 12 hodinami
Dršťková polévka I
pavelimrich91 před 12 hodinami
Rajčatový salátek
pavelimrich91 před 13 hodinami
Tématické fráze:
kroupy recepty,
jak uvařit kroupy,
syr philadelfia,
kroupy doba vaření,
jemné kroupy,
kroupy,
kroupy velké recepty,
kroupy velké,příprava ,recepty,
recepty z krup,
kroupy recept,
recepty ze sýrů,
co uvařit z krup,
velké kroupy příprava,
piladelfia syr,
philadelfia,
velké kroupy recepty,
recepty kroupy syr,
phiadelphia,
recepty philadelfia,
sýr phiadelphia
Suroviny:
kroupy,
žampióny,
mrkev,
cibule,
hrášek sterilovaný,
sýr philadelphia,
vývar,
sůl,
pepř,
olej,
petržel
Komentáře (7)