Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Eintopf z červeného zelí

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 377 kJ /
1 763 kcal
Bílkoviny74,43 g
Tuky70,49 g
Vláknina41,65 g
Cholesterol 245 mg
Sodík 6,14 g
Sůl14,35 g
Sacharidy186,92 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cviklu uvaríme a olúpeme. Krok 2: Narezanú slaninu vyškvaríme a orestujeme na nej narezanú cibuľu. Pridáme na tenšie rezance narezanú kapustu, na kocky narezané zemiaky a na malé kocôčky narezané jablko. Krok 3: Osolíme, pridáme bobkový list a všetky koreniny, zalejeme vývarom a pomaly varíme asi 30 minút. Vývaru toľko, aby bol asi 2 cm pod hladinou zeleniny. Krok 4: Potom pridáme narezanú kyslú kapustu, na kocky narezanú cviklu a podusíme ešte 10 minút. Krok 5: Nakoniec vložíme na kolieska narezanú klobásu a necháme tiahnuť asi 10 minút.

Zveřejněno 6. 1. 2012

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Polievky a eintopfy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Eintopf z červeného zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kOq6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Eintopf z červeného zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kOq6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Velmi zajímavý receptík;-)+1:yes:

rebeka: Naďka, áno, zelí červené čerstvé - hlávkové, a kysané zelí bíle. ;-)
Ďakujem za pochvalu :-8

Terko..zelí červené čerstvé a kysané červené nebo bílé:-?:-?
moc se mi to líbí...červenou řepu jsem si oblíbila díky tobě, takže bych chtěla někdy vyzkoušet;-) každopádně ukládám;-) a bodík posílám fčíl hned:-D;-):yes:

Mňam:-p+7:yes:Červené zelíčko mám moc ráda:-*:yes:

No mňam:yes::yes:

Jů vše kde je zelí můžu na kila:-D:-Dtejajko + a receptík si ukládám;-):-K

no safra:-p kde je zelo, to ja rad:-p a tohle se mi libi:-p:yes:

Musím říct, že Tvůj eintopf z červené řepy už jsem zařadila mezi stálice v našem jídelníčku. Tohle je takové trochu rozšíření, víc zeleninky, zkusíme :-p

Tak to by nám chutnalo, to je přímo vitamínová mňamka, ukládám :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
eintopf recept, čerstvé červené zelí recept, recept na čerstvé červené zelí, jídlo z červeného zelí, recepty z červeného zelí, červené zelí, prívarok z červeného zelí s křenem, recept na eintopf, aintopf z červeneho zelí, eintopf s hlávkového zelí, recepty z červeného zelí čerstveho, jidla u červeného zelí, čerstvé červené zelí jídlo, recept na eintopf zelí, recept z čerstveho červeneho zeli, čerstvé červené zelí, recept čerstvé červené zelí, hlávkové zelí na sladko, čerstvé červené zelí na sladko, varime cervene zeli

Suroviny:
zelí červené, brambory, jablko, řepa červená, slanina uzená, vývar, kmín celý, bobkový list, koření hřebíček, sůl, pepř mletý, zelí kysané, klobása papriková

Přidat fotografie receptu