Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza líné rebuše

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

rebeka rebeka

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 2, 3 4... to záleží....

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 434 kJ /
1 060 kcal
Bílkoviny97,24 g
Tuky64,65 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,67 g
Sacharidy20,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kulatou formu na pečení pizzy potřeme zlehka olivovým olejem a těsto z balíčku přemístíme na formu, upravíme okraje. Pokapeme olivovým olejem. Krok 2: V pánvi si rozpálíme olivový olej, přihodíme na jemno nakrájenou cibuli, smažíme do sklovata, přidáme nasekaný česnek, krátce prosmahneme. Krok 3: Přidáme z plechovky krájená rajčata,sůl, cukr, koření a za občasného mícháme do vysmahnutí a odpaření se veškeré tekutiny. Necháme vychladnout. Krok 4: Mozzarellu si nakrájíme na plátky, zcedíme pomodorini, což jsou vlastně cherry rajčata v rajčatové omáčce (tu můžeme použít např. do polévky nebo rajské omáčky). Feferonkám odřízneme stopky, jinak je necháme jak jsou, nekrájíme, zrníčka necháme také. Krok 5: Na těsto ve formě přemístíme rajčatovou směs a přidáme šunku, mozzarellu, pomodorini, feferonky. Troubu si předehřejeme na 220°C (horkovzduch). Pečeme cca 15 minut. Poházíme rukolou a můžeme podávat.

Zveřejněno 23. 2. 2012

Poznámka autorky rebeka

Název proto, že jsem byla líná těsto dělat.. a do podobných rovnou přidávám této pizze hodně podobnou, ale tato je přece jenom jiná, zejména tím, že je velmi příjemně pikantní.

Dobrou chuť, přátelé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pizza líné rebuše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZZX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pizza líné rebuše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZZX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (39)

nemam slov:-!:-!:-! hezci pizzu jsem nevidela:-!:-O uzasne opravdu:yes:

:-p:yes::yes::yes:

Noo tak to bych chtěla být také tak líná.:-))Tohle je pizza,jak má být.Úžasné foto.:yes::yes:Já mívám těsto v mrazáku.Udělám ho víc,rozdělím,zabalím.Pak jen nechám rozmrazit. ;-)
Jo holky,Nigella i Jamie umí.:yes::yes:

srettka: Jenom se na tom člověk nesmí dívat hladovej, to jsou pak nájezdy na lednici... :-))

danielle72:ja mit rad jamie oliver a milovat nigella lawson. . . uzasne vareni s maximalnim nabojem smrncu a zenskosti:yes::yes:

srettka: Fuj :-D Jo, Ital je fajn - nebo staré pořady s Jamiem Oliverem, tam taky bylo na co koukat :-/ Anebo Nigella...

danielle72:to neni a nebyl rosol, to by na tom jeste byl dobre, ale to vypada na pouzite leco, peknou porci:-D ja na jeho vareni nemuzu koukat, bo mi tento ogar desne irituje, siri kolem sebe nejaky dusevni puch, ci co. radsi kouknu na itala v kuchyni, to ma smrnc;-):yes:

:-p+21:yes:Rebi moc hezký název:-D:-Dkrásně nafoceného jídla:-K

rebeka: Ale kdež, i když je pravda, že zrovna její hlášky mám ráda. Tmavě černej humor, to je moje :yes::yes::yes:

srettka: Myslíš, že by měl Mozkodloubák co dloubat? :-)) Když občas zaslechnu, jak tento pán zachází s jídlem (on tedy asi normálně vařit umí, ale jeho diváci zřejmě gastroporno vítají...), mám obavy, že množství té rosolovité hmoty mezi ušima by mohl být větší... :-p

danielle72:ja slysela, ze si tam koupi chemlon a utka koberec s krtkem a zmeni Dobroty za ptaka Vohníváka? . . .ne. . .Mozkodloubáka? . . .taky ne. . . Loskutáka:-8

danielle72::-D:-D:-D tys byla na školení u srettky, přiznej se:-!:-D:-D:-D

dala bych si, to je nádhera Rebi, foto krásné, bodík:-)):-)):yes::yes:

rebeka: Ano, až tak :-* Luxus nevídanej, všemi obdivovanej.

P.S. Prý tu Tvoji krásu před chvílí viděl Babica, zbledl, zezelenal - a odešel do Švadlenky. Prý pro mašli nebo co to říkál... :-)):-))

danielle72::-8 až tak:-? to děkuju..:-) ale je to jen pizza, ale dobrá byla.. to jo.. byla.. už nemamo:-//:-D

Nádhera, skvělé - ne, nádherné:-! fotky, dokonalé ingredience a určitě i perfektní výsledek. Jen se sliny sbíhají :yes::-K:-K:-K

Krásná pizza;-)prý od líné rebuše:-D:-D:-Dtak to jsem zvědavá až jí ta lenost přejde:-D:-Dto bude pak jízda;-):yes:+1:-p

Moje milí líná Rebuše.
To cos vytvořila je přesně podle mé chutě. Vše to co mám rád na jednom místě. To musí být taková dobrůtka.:-p
Závidím rebečákovi.:-O

Nadja: no právě.. protože vím, že ta fotka toho koření je na.. nejde přečít, proto jsem ti vděčná, žes to tak hezky popsala, víííš;-):-8:-?;-):yes:

rebeka: :-O asi ano, ale já to nepřečtu - buď by to chtělo obrázek zvětšit nebo si vzít lupu - alespoň pro mne.:-D:-D:-D

rebeka: dávám ti 16.bod:yes:a bez velkého přemýšlení, pizza je fajny záležitost a nijak nekrade čas-hodně jéí dělávám v létě, nebo k večeři;-)

cathleen::-D:-D možná stejně.. jenom se mi nechtělo dělat s těstem:-8 děkuji:-K

Áááá...fantazie! Začalas pracovat ve foodstylingu?;-)úžasné, chutné a inspirativní fotky:yes:
P.S. Jak potom musí vypadat pizza pilné rebuše?:-D

Tu musím udělat, to si zase u mlaďase šplhnu.:-):yes::-K

chocolate::-D tak už jsem rebekulína:-?:-O no, maucta:-D:-D

srettka::-D:-D ty jsi prdloň heřmánkového typu:-D:-D

Jana Remkova: no jistě... víš, jak je dobrá:-?:-?:-S:-D:-D

Nadja: díky.. ono je to na té fotce to info sice taky, ale tys to popsala dokonale:yes::yes:

díky všem:-)

Rebuše líná, buď líná častěji a nějakou pošli, dala bych si hned.
Tobě za to bodík letí.:yes:

;-) Pro ty, co jsou líní hledat koření u Antonína:
http://koreni.cz/detail.php?pid=192&myid=dc634dba6...
:-O Aglio peperoncini - italská pikantní česneková směs na všechny druhy těstovin, výborná na vaječné pokrmy, pizzu, dušenou i čerstvou zeleninu, do zapékaných pokrmů. Směs je namíchána z hrubě drcených koření a proto na pokrmech vytváří typickou mozaiku. Přidáním olivového oleje získáme proslulou omáčku na těstoviny Aglio olio peperoncini, která v lednici vydrží i několik týdnů.
Obsahuje: česnek, paprika pálivá a sladká, pepř bílý, petržel, sůl (15%). Cena 24 Kč za 34 g.
Tolik Antonín. :-K

;-)nádhera ty tvoje fotky jsou nádherné a Pizza je určitě výborná:yes::yes:+13

Velmi lákavá:-O:yes::yes: ukážu klukům na obrázku:-8 Taky bych chtěla být takto líná:-D:-D dnes jsem líná a u nás proto
šunkofleky;-)

srettka::-D:-D:-D:-D:yes:

rebeka: tos nemohla dát do placu, že měli v Albíku rukoli? Sakra k nám choděj letáky, jak se jim zachce....
Jo jinak :-p:yes:

No, až na tu rukolu...:-D:-D:-D:-D:-D:yes:

:-*:yes:

no mapoklona, esli takhle vypada pizzovy produkt lenorovite infekce nasi rebci, tak si ani netroufam predstavit pizzu nasi rebci po par plechovkach redbullu. . . to by musel byt hluboky italsky masakr, kdy italove by by do svych picek v pizzerii dali semtex a sli by od valu:-D:yes:

Krásná a vypečená pizzule od Rebekulíny:-D

Dala bych si:yes::yes: +bod

1974andrea::-D:-D nééé, ale v Albertu měli akci.. pytlík za 18 kč.. no, nekup to:-!:-D:-D

Jo, tak to bych si dala :-):yes:+3

:-)) Tobě se s tou rukolou doma roztrh pytel, ne:-D:-))

Tématické fráze:
pizza recept, recept pizza jamie oliver, jamie oliver pizza, testo na pizzu jamie oliver, pizza jamie oliver, recept na pizzu jamie oliver, mail aglioeolio.ch loc:cz, jamie oliver pizza recept, pizza na panvi jamie oliver, pizza jamie oliver recept, celerová polévka albert, pizza aglio, jamie oliver těsto na pizu, jamie oliver recept na pizzu, pizza těsto jamie oliver, pizza recepty, recept na pizzu, pizza líného, vylepšení koupené pizzy, jamie oliver růžičková kapusta

Suroviny:
olej olivový, pomodorini di colina, rajče, feferonka, šunka, koření od antonína, sušená bazalka, koření oregáno, tymián, cibule, česnek, sýr mozzarella, sůl, cukr krupice, rukola

Přidat fotografie receptu