Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí ,,čína" s pórkem a slaninkou

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ZuzkaMladkova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 962 kJ /
1 186 kcal
Bílkoviny143,00 g
Tuky62,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 767 mg
Sůl1,77 g
Sacharidy12,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kostičky slaninky nasucho osmahneme v hluboké pánvi, až pustí tuk, přidáme maso na malé kostičky, posypeme kořením, osmahneme dokřupava, přídáme kolečka pórku, chvíli osmahnem. Krok 2: Nakonec vlijeme smetánku a kostičky mozzarelly, necháme rozpustit a podáváme třeba s americkými brambory nebo s rýží.

Zveřejněno 13. 3. 2012

Poznámka autora ZuzkaMladkova

Čerpala jsem ze zásoby potravin co jsem měla v lednici, a tenhle pokus se mi myslím povedl, moc jsme si pochutnali. A navíc jsem nemusela použít olej :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí ,,čína" s pórkem a slaninkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lDg5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí ,,čína" s pórkem a slaninkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lDg5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Evelína11: čína je schválně v závorkách a jídlo je trochu do zelena od pórku:-* ale určitě je to moc dobré:yes::-p

Evelína11 11. 9. 2012 15:11
Bože to vypadá odporně na té fotce. A s činou to ještě nemá nic společného. Děs! :-((:no:

Míša:děkuji , jsem ráda , že chutnalo. Fantazii se meze nekladou že??:-))

Jo a já přidala ještě žampiony a arašídy a úžasné

Velice za tento recept chválím já se ho musím ujíst,dělala jsem ho minulý týden a dnes je na programu zase,úplně úžasné jídlo.a také takovým směsím říkám čína.děkuji autorce za úžasný recept,opravdu mnamka nemám ani slova chvály :)

Já bych se také nad názvem nepozastavovala:-OBrala jsem to tak,že je to vlastně"čína"nečína;-)Také v názvech u svých receptů používám úvozovky na znamení toho,že zhotovené jídlo není třeba jako tady pravá čína:-)
Suroviny jsou príma,chuťově se doplňují a věřím,že v závěru je to opravdu mňamka:-p+5:yes:

Katka:děkuji, alespoň někdo tady ocení samotný recept a ne jeho název ;-)S nivou to také zkusím :-p

Dnes jsem vyzkoušela, přidala jsem akorát místo mozzarely nivu, páč v lednici nic jiného nebylo a musím uznat, opravdu mňamka, udělala jsem to s bramborem a zel. salátkem, díky za typ, je to rychlovka a opravdu nám chutnalo :-p

tejaja:a co je prosím za název salát Pišty Hufnágla? To jste si náhodou nevymyslela že ne????

Tak tohle je vážně neuvěřitelné. Místo samotný recept vás akorát zajímá název toho receptu. Tady se člověk nikomu nezavděčí! Proč když už vás odradil hned název do toho receptu vůbec lezete?? Názvy svých receptů si každý podle mě vymýšlí sám!! Jste se asi nevšimli jiných a podivnějších názvů? Já je teda nikdy neřeším, není to podle mě podstatné.Někdo se zabývá blbostma,protože nemá nic jiného na práci. Lidé jsou různí, ale tomuhle se už já musím smát!!:-)):-D

čína je sice směs masa, ale s typickým kořením a zeleninou , a jako příloha rozhodně jen rýže nebo nudle...nevadí mi, když někdo řiká číně čína , když ji vaří po česku, ale uznejte sama že smetana, mozarella a slanina neviděly čínu ani z vlaku...

Už samotný názov "Čína" je podľa mňa strašný. Aká Čína ?!? :-O To ako by som napísala alebo povedala, že uvarím "Slovensko" alebo "Česko". Veď čínskych jedál je neúrekom a každé má svoj názov ako u nás.

Teda, čína to není!!! ale žrádlo to je!!! Takže jediné, co se mi nelíbí, je ten název /ale mí rodičové říkali skoro všemu, co bylo z kousků na pánvi, stejně/, ale sežral bych to a i talířek vylízal!!!!:-)):-))

čínu to nazývám proto, že je to směs masa s ostatními surovinami, žádný jiný podklad to nemá!! Od mala tomu doma tak rodiče říkali, takže jsem s tím tak vyrostla. Takže mě tímto omluvte, kdo to teda NEPOCHOPIL!

:-8 Aj mna to slovo čína rozculovalo ci v slovencine alebo v cestine,mozno za par rokov daaky mudry pan napise do vysvetlovacieho slovnika ze slangovo čína = maso nakrajane na drobne kusky v omacke....takze bod odo mna za snahu je to dobre aj ked s čínou to nema nic docinenia.

Chybička sa vlúdila (vyhodím klávesnicu :-(()- s cestovinami.

Toto teda nemá s čínskou kuchyňou vôbec nič spoločné, anglická slanina a smotana to jasne hovorí, a mozzarela to smeruje úplne niekam inam, ale môže to byť dobré. A tiež radšej s cetovinami. Skôr by to mu sedel názov Kuřecí Itálie.

Sice bych to nenazvala čínou;-), ale já mám tahle jídla ráda a pro mě ovšem prosím s těstovinami:-)):yes:

Tématické fráze:
čína s porkem, čína z kuřecího masa s porkem, pravá kuřecí čína, recepty z kuřecího masa čína s pórkem, kuřecí čína, kuřecí s porkem, recept na čínu s porkem, kuřecí maso s pórkem, čína recept s pórkem, čína na porku, kuřecí čina po česky, recept čína s porkem, cina s porkem recept, úžasná čína, čína ze stehenních řízků, pravá čína z kuřecího masa, cina z kurecich stehennich rizku, čína z kuřecího masa a porkem, kuřecí stehenní řízky čína, kuřecí čína na pórku

Suroviny:
kuřecí stehenní řízky, slanina anglická, sýr mozzarella, pórek, smetana, koření na steaky

Přidat fotografie receptu