Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemný hovězí či kuřecí vývar s drobením

Hodnocení receptu je 4,7 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ProchiWoman ProchiWoman

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 471 kJ /
352 kcal
Bílkoviny16,18 g
Tuky8,50 g
Vláknina8,57 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 2,26 g
Sůl5,61 g
Sacharidy48,31 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do papinového hrnce s vodou vložíme (hovězí nebo kuřecí) kosti a necháme je zhruba 15 min vařit. Krok 2: Mezitím si oloupeme mrkev, celer a nakrájíme na menší kusy. Krok 3: Poté vyndáme uvařené maso z hrnce a vložíme zeleninu a vaříme do měkka. Krok 4: Z kostí obereme maso a přidáme k hotové zelenině. Krok 5: Dochutíme pak už jen polévkovým kořením a maggi. Krok 6: DROBENÍ: mouku, vajíčko, sůl a lžíci vody zpracujeme do tuhého těsta a poté ustrouháme na struhadle.

Zveřejněno 13. 3. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemný hovězí či kuřecí vývar s drobením

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vDvm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemný hovězí či kuřecí vývar s drobením

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vDvm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

dělám to v papináku a chut polévky je výborná..záleží podle toho jak kdo je zvyklí dělat...

Polévku, zvláště z kostí, je lepší nevařit v papiňáku. Vždyť nejde o to, aby se něco rychle uvařilo, ale aby se vyvařilo co nejvíce chutí - po 15 minutách varu budeme mít v papiňáku maximálně ochucenou vodu. Takže vařit normálně, hezky pomalu a hezky dlouho. ;-)

Samozdřejmě že tam nedáš jen kosti bez masa..Zaleží dle výběru.Já dávám z kuřecího třeba dvě celé stehýnka...

V rozpise sú uvedené len kosti, aké mäso vyberiem z hrnca ? Zvlášť u hovädzích kostí niet žiadne mäso...aspoň u nás, kosti sú proste kosti. Iné je, ak kúpim mäso s kosťou na polievku.

Tématické fráze:
kuřecí vývar v papiňáku, kuřecí polévka s drobením, hovězí polévka s drobením, polévka s drobením, hovězí vývar v papiňáku, kuřecí polévka v papiňáku, hovězí polévka v papiňáku, domácí kuřecí vývar, vývar v papináku, vyvar z papinaku, drobení do polévky z polohrubé mouky, kuřecí vývar z papináku, hovězi vyvar z papinaku, kureci vyvar, hovězí polévka z papiňáku, drobením, kuřecí vývar se zeleninou v papiňáku, kuřecí s domácím drobením, kureci polevka z drobenim, jemná kuřecí polévka

Suroviny:
mrkev, koření polévkové, maggi, mouka polohrubá, vejce, sůl, voda

Přidat fotografie receptu