Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborovo-rybí karbanátky

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BILKOVAI BILKOVAI

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie60 293 kJ /
14 410 kcal
Bílkoviny451,12 g
Tuky41,44 g
Vláknina389,34 g
Cholesterol 776 mg
Sodík 1,70 g
Sůl1,51 g
Sacharidy2 863,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka cca 15-20 min. Krok 2: Mezitím vlijeme mléko do hrnce, osolíme, opepříme a vložíme rybu a na mírném plameni vaříme 5-10 minut. Potom rybu vyjmeme a osušíme ubrouskem. Krok 3: Uvařené brambory zcedíme a dáme na pánev a na mírním plameni je dáme zaschnout. Krok 4: Pak je rozmačkáme šťouchadlem, přidáme k nim hořčici, majonézu nebo tatarku, jarní cibulku, kůru z jednoho citronu a petrželku a natrhané kousky ryby. Krok 5: Podle chuti osolíme a opepříme. Krok 6: Pomoučenýma rukama uděláme 8-10 oválných karbanátků. Obalíme je v trojobalu - mouka, vejce a čerstvá strouhanka. Krok 7: Smažíme ze všech stran dozlatova.

Podáváme s uvařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou nebo pouze se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 13. 5. 2012

Poznámka autorky BILKOVAI

Zdroj: magazín Albert

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborovo-rybí karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lXYr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborovo-rybí karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lXYr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

moje oblíbené:yes::yes:

:-p:yes::yes:

:-p:-p:yes:

Velmi lákavý recept.:yes:Ukládám a vyzkouším.:-p+

Zase jeden pěkný rybí receptík:-p:-pto vyzkouším,rybu mám moc ráda;-):yes:

vypadá to na veeelikánskou dobrotu:-p:-p:yes::yes::yes::-):-K
jsem ráda, že jsi opět zde a s tebou tvé krásné recepty:-):-):-K

Bibinko, děkuji za přízeň. Použila jsem filé, takže byla bez kostí:-)

:-p:yes::yes:

Ivetko, to musí být věru dobré:-p Ryby mám, brambory taky, tak to brzy vyzkouším-to jsi rybu vykosťovala:-? Dávám ti 3.bod:yes:

to musí být mňamózní karbanátky :D :yes:

Tématické fráze:
rybí karbanátky, rybí karbanátky s brambory, rybí karbanátky s bramborem, bramborové karbanátky, rybi karbenatky, rybí karbanátky z mořské ryby, bramborovo rybí karbanátky, rybí karbenátky s bramborem, recept na rybí karbanátky, karbanátky s bramborem, rybí karbanátek s bramborem recepty, rybí karbanátky z mořských ryb, rybí karbanátky albert, rybí karbanátky recept, bramborovo rybí placičky, ryba bramborové karbanátky, karbanatky ze stiky, rybí karbanátek, rybí karbanátky z brambor, recept na rybí karbanátky z brambor

Suroviny:
brambory, mléko, sůl, pepř, treska, hořčice hrubozrnná, tatarská omáčka, cibulka jarní, petrželka hladkolistá, citron, kůra citronová, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej slunečnicový

Přidat fotografie receptu