Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 335 kJ / 1 036 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,39 g |
Tuky | 30,05 g |
Vláknina | 59,44 g |
Cholesterol | 497 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 77,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořské ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Elx
Moje poznámka
Mořské ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Elx
Nejnovější recepty
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 1 hodinou
Aspiková vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 12 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 17 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 34 minutami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 1 hodinou
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 10 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 11 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 13 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 14 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 15 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 15 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 16 hodinami
Tématické fráze:
mražené mořské plody recepty,
mořské plody mražené recept,
jak upravit chobotnici,
jak upravit chobotnice,
mořské plody mražené,
ragu z morskych plodu,
priprava mrazenych morskych plodu,
jak připravit mořské potvory,
jak upravit mořské plody,
recept mořský koktejl,
mušle ve slaném nálevu,
úprava mořských plodů mražených,
krevety v nálevu,
krevety ve slaném nálevu,
morske potvory recept,
mražené mořské plody úprava,
chobotnice úprava pokrmů,
ragú z chobotnice,
mušle v nálevu recept,
mušle ve slaném nálevu recept
Suroviny:
mořské plody,
celer,
cibule,
česnek,
smetana na vaření,
hrášek,
kurkuma,
kopr,
víno bílé suché,
vývar kuřecí,
škrob,
sůl,
olej
Komentáře (30)