Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 073 kJ / 2 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,64 g |
Tuky | 114,55 g |
Vláknina | 20,30 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,83 g |
Sacharidy | 126,86 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso upravíme na dvě roládky.
Krok 2: Každý plát osolíme, poklademe tyrolským špekem a rozdělíme na ně sušené švestky, které jsme si předem namočili do 50 ml červeného vína.
Krok 3: Zarolujeme a svážeme kuchyňským provázkem.
Krok 4: Každou roládku posypeme kořením Divočina a zprudka opečeme na směsi oleje a másla na pánvi / kdo může dát nádobu PH na sporák, tak přímo v ní /.
Krok 5: Přidáme očistěnou a nakrájenou zeleninu, koření a ještě chvíli restujeme.
Krok 6: Vše přendáme do PH, přilijeme víno, vývar a dáme pomalit na High / 4 hodiny /.
Krok 7: Hodinu před koncem vmícháme mouku rozmíchanou v trošce vody, přidáme ocet, šípkovou marmeládu a společně doděláme.
Krok 8: Roládky vyjmeme, omáčku dochutíme podle chuti cukrem a solí, vyjmeme koření a rozmixujeme.
Zveřejněno 19. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí roládky se sušenými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQvY
Moje poznámka
Kančí roládky se sušenými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQvY
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 1 hodinou
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 11 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 48 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 1 hodinou
Plněné ořechy
Handour před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
Panova před 1 hodinou
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 1 hodinou
Kuřecí špízy
Tacek před 2 hodinami
Pečené brambory v troubě
Tacek před 2 hodinami
Makové kytičky
renatamanglova618 před 2 hodinami
Tématické fráze:
kančí na švestkách,
kančí ragú se švestkami,
divočák na švestkové omáčce,
kančí ragů recept,
kanci na svestkove omacce,
kančí roláda recept,
roláda z divočáka se švestkami,
kančí maso se svestkami,
kanec na švestkami,
kančí maso recepty panenka,
kanci vyvar,
kančí roláda pomalý hrnec,
kančí roláda,
divočák se švestkami,
divočina se švestkami,
šípková omáčka se sušenými švestkami,
roládky se sušenou švestkou,
ragu se švestkami,
kanci orech recept,
kanci zebra na svestkach
Suroviny:
maso kančí,
švestky sušené,
slanina,
víno červené,
zavařenina šípková,
ocet jablečný,
brusinky,
mrkev,
celer,
petržel,
koření divočina,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
mouka,
vývar,
máslo,
olej,
cukr,
sůl
Komentáře (18)