Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 539 kJ / 3 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 383,38 g |
Tuky | 176,84 g |
Vláknina | 29,78 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 7,77 g |
Sůl | 17,85 g |
Sacharidy | 135,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
Moje poznámka
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina s volskými oky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 2 hodinami
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Smetanová rýže se zeleninou a žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 21 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 22 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno 30. 1. 2025 12:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapusta zapečená s krůtím masem
Neregistrovaný před 1 minutou
Quritto à la KFC
Neregistrovaný před 1 minutou
Pravý vepřový guláš
Zuzu74 před 4 minutami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
Neregistrovaný před 4 minutami
Játrové knedlíčky do polévky
Neregistrovaný před 6 minutami
Babiččin voňavý kmínový chléb
Jtoja před 7 minutami
Křupavé gnocchi
Neregistrovaný před 7 minutami
Krůtí stehno podle mne
Neregistrovaný před 8 minutami
Domácí langoše
Neregistrovaný před 12 minutami
Závin z listového těsta s česnekem
Neregistrovaný před 14 minutami
Tématické fráze:
jak rezat maso,
polevka sancocho,
sankocho,
san cocho,
jak řezat hovězí maso,
sansocho,
jak řezat maso po,
karibské maso jehněčí,
san cocho jidlo,
pokrm sancocho,
sancocho polévka recept,
dušená salsa,
vepřovo-jehněčí klobásy,
kilo jehněčího,
jak řezt hovězí maso,
dominikanska kuchyme,
sancocho,recept,
kuřecí maso 7 bylin
Suroviny:
maso jehněčí,
klobása,
bůček,
maso hovězí,
kuře,
žebra,
šunka,
citron,
česnek,
olej,
pepř zelený,
cibule,
celer řapíkatý,
brambory,
kapary,
kukuřice sterilovaná,
koření oregáno,
tymián,
koriandr,
ocet,
tabasco
Komentáře (5)