Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pudinkový koláč z croissantů

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lemarti

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 923 kJ /
5 479 kcal
Bílkoviny104,46 g
Tuky264,34 g
Vláknina17,14 g
Cholesterol 620 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,70 g
Sacharidy661,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jako první si na plech poklademe sušenky které si namáčíme do mléka. Z 1 litru mléka si uvaříme čokoládový pudink se 4 lžicemi cukru. Sušenky zalijeme čokoládovým pudinkem pak ukládáme na pudink croissanty. Krok 2: Ze zbylého mléka a cukru uvaříme pudink a ještě horkým zalijeme croissanty. Na pudink nalijeme čokoládovou polevu. Vrch koláče po vychladnutí natřeme vyšlehanou šlehačkou s trochou cukru.

Zveřejněno 22. 6. 2012

Poznámka autorky lemarti

Dělala jsem z menší dávky-čoko. pudink jen jeden a vanilkového na zalití 2 ks.

Čerpáno z fb.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pudinkový koláč z croissantů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/22rA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pudinkový koláč z croissantů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/22rA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (26)

Přetl jsem všechny komentáře...
Tradičně plno řečí, jak kdo upeče, vyzkouší, upeče, vyzkouší, akorát jsou tam dvě vedle sebe co vyzkouší:-D a ono nic, nic, zlatá rybko;-)
Žádná kuchta tedy asi neví (já také nevím) jakou má strukturu croissant v pudinku, jak a čím se jí a zda je vůbec jedlý:-O
Vím jak křupe čerstvý croissant od pekaře. Vím jaká je to mnohdy "žvýkačka" - croissant po pár hodinách. Vím jak chutná croissant máčený ve Vin Santo, nebo ve víně obecně (zkuste, dodá vínu další dimenzi:yes:
Ale jak chutná croissant po pár hodinách a navíc "pohřbený" v pudinku, tak to nevím:-O
No, ale vy asi taky neééé, že?:-D

casino: Jé, casino, Vy mi snad čtete myšlenky! Něco podobného jsem teď napsala k receptu na smažené mlíčí. Někdo chválí, někdo odmítá, ale nikdo kromě lemarti neví, jak to chutná, protože nevyzkoušel! :-((

Pája::yes:

Michaela: uplne suhlasim! hnusne radobycroissanty plne chemie (aby mali trvanlivost aspon tri roky) puding, slahacka,... Navyse je to take nenapadite... zlatane dohromady bez fantazie :no:

opravdu zajímavé,dávám bod!:-D

Michaela: Nezlobte se, ale co je na tom špatného..? Puding s těstem a šlehačkou je v podstatě každý druhý dort..:-* Složení je naprosto normální....Náhodou je zajímavé, že místo piškotů jsou tam ty croissanty. Co se týče té váhy... záleží na člověku, jestli sní celý plech nebo jeden kousek ne ;-)

Já ho tady taky dala ;-( Ale vím, že mnohdy tady jde o fota (fotky jsou důležité, to je jasné). Ale když receptík nemá foto, tak je trochu přehlížen. Ale nezlobte se, je to jen názor ;-)

Tak ten svůj smáznu, je zbytečné, aby tady byly dva stejné recepty.

Michaela (neregistrovaný/á): :-D Musím se přiznat, že když jsem to četla poprvé, jen jsem valila oči a musela jsem to přečíst i manželovi, abych se ujistila, že se mi to jen nezdá... :-)) Osobně bych tam určitě nedávala tu čokoládovou polevu a šlehačku jen jednu, na ozdobu zdobítkem. ;-) Ale jinak mě to láká, nemůžu si prostě pomoct. :-8

Jsem jediná, komu tenhle recept přijde jako šílenost? Nic proti sladkému jednou za čas, ale tohle je prostě moc, jen ten výpis surovin. Ať pak nikdo nebrečí, jak je zdravý jídlo drahý a jak je tlustej.. :no:

Velmi zajímavý nápad:-O:yes:

vypadá to super, vyzkouším:yes::yes::-p:-))

Jůů! :-O:yes: Konečně vidím, jak vypadá tento koláček v reálu - no to teda zkusím!!! A nic nemaž, jsem vděčná za fotky postupu a i za to, že jsi to zkusila nepéct. ;-) Taky to nechám bez pečení. :-)

to vypadá úžasně.....někdy to musím vyzkoušet :yes::-p

Zajímavá buchta :-) a včera jsem viděla v Kauflandě croisanty za 4 kačky :-))) Tak to možná prubnu :-8 . Jen mi tedy taky příjde, že by bylo fér dát fotky k staršímu receptu. Jsou to totožné recepty a jestli někdo chvíli zapéká a někdo ne, to je jen pidi odchylka v postupu. ;-)

Prima nápad.:yes:Už mám uloženo a určo vyzkouším.:-p+

magdalenka:já nevím,ale majda má i v komentářích pod receptíkem napsáno,že se zapéká a zkouší podle tuhosti pudinku:-OAle to je fuk,já bych to také nezapékala:-)A Lenča má navíc i kromě hezkého řezu i fajn fotopostup:yes::-K

Holky děkuji za hezká a milá slova:-K:-K

Tedy,no to je parádní zákusek, báječný nápad Leni:-K;-)

jejda aky pekny mucnik....:yes::yes::yes:

Anna Kocikova:Ani ten druhý sa nepečie, tamto je nejaký preklep v texte - potrieť čokoládou a piecť...:-O
Lenka je šikula, na jej fotkách to vždy vyzerá neskutočne krásne a chutne...:yes:

Leni,nic nemaž:-)To není duplicitní rcp,je jen podobný a Ty jsi nic nezapékala.Vypadá to moc dobře:-p+4:yes::-KDíky za fotopostup:-8

Leni, to nemá chybu!!:yes:

:-Ovypadá to dobře, tak to někdy vyzkouším:-p:yes:

:yes:NIC NEMAŽ..krásné fotky a i postup má logiku- nač zapékat...:-K:-K:-K

mimosa:no to je tím že tady už tak často nejsem:-(
Nechám vymazat a přidám jen fotky k tomu prvnímu;-)
Děkuji Pavli:-K
Ach jo,a já se s tím tak minulý týden dělala:-(:-D:-D

Leni,ten samý recept jen s jiným názvem sem dala včera bez obrázku majda1512

Tématické fráze:
pudinkový koláč, pečení croissantů, zakusok s croasantov, croissanty zalité v pudingu, řezy z croissantu, croasantovy zakusok, buchta s croasantem, pudinkový koláč s croissantem, pudinkovy kolac s croasantem, croissant s pudinkem, kolac, buchta rec, crossant hrnkové, pudinková buchta s croisanty, croissantový kolac, koláč s croasantem, pudingovy kolac s croissantom, kolač sušenky a puding, pudingovy s crosantem, řezy s croissantem, buchta s crosantem

Suroviny:
sušenky bebe, pudink čokoládový, pudink vanilkový, cukr, mléko, croissant, čokoláda na vaření, smetana ke šlehání

Přidat fotografie receptu