Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 495 kJ / 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,07 g |
Tuky | 23,52 g |
Vláknina | 21,23 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na masle orestovat nakrajenou cibulku, pridat nakrajeny porek, pote na male kosticky nakrajenou mrkev a jeste chvili za obcasneho michani restovat.
Krok 2: Pote zalit cca 1-1.5l vody a pridat bujony a celou snitku rozmarynu a nechat provarit, minimalne 10 minut.
Krok 3: Zatim si zvlast uvarit nakrajene brambory se soli a kminkem do polomekka.
Krok 4: Slit brambory a pridat do polevky. Dale pridat pepr, kminek, majoranku a bylinkovou smes.
Krok 5: Zatim rozklepnout vajicka a dat 1 cele a bilek z druheho a tretiho do misky a rozkvedlat s troskou mouky, spetickou vegety (popripade muzeme pridat bylinky).
Krok 6: 2 cele zloutky dat zatim na stranu.
Krok 7: Kdyz jsou brambory hotove, zamichat rozkvedlane vajicko poradne do polevky a nechat prejit varem.
Krok 8: Nakonec pridat vsechen utreny cesnek, promichat a opatrne vlozit cele zloutky. Znovu nechat prejit varem (cca 30-45 vterin).
Krok 9: Pote okamzite podavat. Zloutky nandavat opatrne aby nepraskly.
Dobrou chut.
Dobrou chut.
Zveřejněno 18. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozmarynova cesnecka à la 'poached egg'
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5EB
Moje poznámka
Rozmarynova cesnecka à la 'poached egg'
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5EB
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 15 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 19 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 12 minutami
Kapustový prejt
magdalenka před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 hodinou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 3 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 10 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 13 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 13 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 15 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 15 hodinami
Tématické fráze:
mail y-egg.jp loc:cz,
mail hokkaido-ia.jp loc:cz,
česnečka recept,
mail mimoza.co.jp loc:cz,
jak udelat poached egg,
poched egg
Suroviny:
česnek,
mrkev,
brambory,
pórek,
cibule,
vejce,
bujón zeleninový,
bujon kuřecí,
bujón bylinkový,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
rozmarýn čerstvý,
majoránka,
bylinky,
kmín celý,
vegeta
Komentáře (3)